Tofas Team

Tam Versiyon: Basık ve Kilitli Defransiyelli Doğanla Muayeneye Girdim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sonuç tabiki kaldık. Arka servis freni sıkı, ön rot kolları emniyetsiz 2 ağır kusur. Anlayan kişilere sorum olacak. Arka servis freninin kilitli defransiyelle alakası varmı? Defransiyeli değiştirmek istiyorum ancak durum müsait değil. Fren ayarımı yaptırmam lazım?

Ön rot kolları emniyetsiz dediğide aracın basık olması, bundan da memnun değilim zaten araba çok zıplıyor ve gerçekten tehlikeli. Ancak onun için de 700-800 orjinal yaylar amortisörler için gidiyor.Aracını basmak isteyen bir şahinci ile takas edeceğiz artık sök tak masrafı bana ait onada 250 istediler.
[Resim: Screenshot-1.jpg]
El freni çok sıkı kampanayı açıp ayar yapacaklar hepsi bu,rot kolları değişecek önde de
Düşüklük helezon kesilerek yapıldıysa yeni helezon alır takarsın ne şekilde düşürülmüş ön tekeri yan çevirip bir resim çekip atar mısın buraya en az maliyetle nasıl olur ona bi bakalım
Arka servis freninin kilitli defransiyelle ilgisi yok.
Aracın basıklıktan değil kaldirilinca yaylar bosa dustugunden kalmistir basiklik hafif kusur
Arkadaşlar aracı kaldırmak gerekti. Çıkma yay alıp taktırdım. Boşa düşme değilde, tüvtürkte eleman rot kolları emniyetsiz duruyor dedi. Araba zaten basıkken çok zıplıyordu ve tümsek çukur çok hissediliyordu. Servis freni için usta tüvtürkü aramış  defransiyel değişmesi lazım demişler. Biz de görüştük ayar tutmaz değiştir dedi. Öyle olunca bir ayı geçirdik muayene yandı. Bakalım bir ara defransiyeli değiştirip tekrar gireceğiz.
Konu acmadan bende birsey sorayim.gecen kampanalari sokup ayar yapip topladim.suan frene basinca arac sanki sola yöneliyor.araba buruluyor sanki.bi alakasi var midir.
Bir ayı geçirip muayeneyi yakana kadar tekrar girseydin ani el frenimi az gevşetip arayıp sorunca herşeye geçmez diyolar
Servis freni dediğin el freni yahu diferansiyelle ne alakası varmış ki ?
İstanbulda olsaydın orjinal 2002 doğandan çıkma amortisör yay + difransiyel takas ederdik ama nasip değilmiş