Tofas Team

Tam Versiyon: yeni tofaşlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar 2014 de yeni tofaş doğan çıkaracak kartal ise sipariş üzerine çıkacak doğrumudur bide donanımlı abs airbarg klima vs diyorlar bir bilgisi olan varmi internetten aracı görebilirmiyiz bilen varmiSmile
tofaş değilde yerli araba çıkacak diye biliyorum tofaşı senden duydum..
Dedikodu o ya durup durup çıkıyo o muhabbet. Big Grin
duyduğum rivayete göre,Tofaş şu an istek üzerine 25,29 bin TL küsür fiyata şu an Şahin Doğan Kartal çıkartıyormuş.hatta piyasada kırmızı bir kartal var BBS jantlı 2009 model plakasını hatırlayamıyorum o araç istek üzerine 27 bin TL ye çıkmış.
2005 ten beri bu konu heryıl farklı forumlarda bu konu açılıyor son noktayıyı koyayım ben böyle birşey yok Smile Delinin Biri kuyuya Taş Atmış konu bu
(31.03.2012, 22:39)Flonky yazdı: [ -> ]2005 ten beri bu konu heryıl farklı forumlarda bu konu açılıyor son noktayıyı koyayım ben böyle birşey yok Smile Delinin Biri kuyuya Taş Atmış konu bu

arkadaşım sana katılıyorum çünkü tofaş zaten kalıplarını hollanda car'a sattı şuan piyasada zaten yeni model dğan şahin kartal var ama türkiyede satışı yok. yurt dışında satışı yapılmakta. hatta tofaş olarak değilde DOCC marka olarak çıkmakta hatta ekte katoloğu bulunmaktadır. bundan sonrada türkiyede çıkacağını sanmıyorum fiat tofaşı satın alınca kendi aracı olan siena marea v.s. satışı olmayınca kuş serisini kaldırdı şimdi tutupta yeni model araçlar çıkarmışken böyle bir riske girmez. Çünkü adım kadar eminim abs airbağ v.s. özelliklerle yeniden piyasaya kuş serisini sunsunlar bizim milletimiz gözü kapalı alır. Bakmayın yeni modeli olmadığı için herkes avrupa araçlara yöneliyor çoğunun içi gidiyor aslında Smile)

Her yıl ısıtılıp ısıtlıp yeniden canlandırılan bir konu.Esasen mevzu şu 2002'de üretim durduktan sonra Tofaş Kuş serinin lisans hakkını Etiyopya'da Holland Car isimli firmaya sattı (2005 yılında filan olması gerek).O firmada yanılmıyorsam 2010 yılına kadar Kuş serisini üretti ve sattı şu an üretimi yok çünkü firmaya mail atmıştım fiyat konusunda ve üretimin durduğunu söylemişlerdi.

Bundan dolayı ki ara ara özellikle araç taşıyan tır üzerinde sıfır şahinlerin olduğu bir fotoğrafla birlikte yeni şahinler piyasaya sürülecekmiş, işte şahinlerden üretiliyor abs airbag sunroof vs vs uzayan giden muhabbetler.

Kesinlikle böyle birşey yok sadece muhabbet olsun işte.

Artı fabrikanın üretimini durdurduğu bir modeli yeniden üretmesi fabrika için ne kadar bir maaliyet ki bunu geçtim Klima ABS Hava Yastığı vs.Bunlar öyle hemen yaptım oldu olacak birşey değil bunun için ne kadar bir Ar-Ge çalışması gerek tonlarca hesaplama yapılması gerek bunlarda hep bir maaliyet gerek.

Kuş serisi alt yapı olarak aerodinamik olarak çağın gerisinde kaldı maalesef.Bundan sonra kasayla oynamadan birşey yapmaz mümkün değil.Ayrıyeten Euro normları var zamanında kat. konv. taktılar enjeksiyona çevirdiler filan kurtardılardı ama artık zaman değişti.Eski modele uğraşacaklarına tamamen yeni şeyler tasarlıyorlar hemde üretici için yeni kan her zaman daha iyidir.Hani firma eski modelini birebir aynı üretiyor hem o yılların gereksinimleri neyse o şekilde tasarlıyorlar şu olabilir Golf gibi 70'li yıllardan şimdiye kadar bir çok kasası var ama ismi aynı tipleri benzer.Ama Kuş serisi ismini ne derece kullanırlar ya da ne derece benzerlik olur orasını bilemem bunuda üretilmesi planlanan yerli araç için diyorum.
madem oluyor multijet motorlu şipariş versek olmazmı çıkarırlarmı fıyattan kaçmamSmile
Ben bu konuda iddalıyım aynı kasa ile yeni donanıma sahip kuş serisi çıksın millet hücum eder resmen bu konuda kaç kişi ile konuştuysam yeni modeli olsa alırdım diyor. Sonuçta kuş serisi türk milletine acayip şekilde kendini kabullendirmiş. aslında herkesin için bi tofaş tercihi var helede 80 - 90 döneminin çocuklarında Smile))