Tofas Team

Tam Versiyon: Çevirmeli sinyal kolu ve 131
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar bu çevirmeli tip sinyal kolları 4 soketli bizim 131ler ise 3 soketli ama ben bu çevirmeliyi takmak istiyorum bunu uydurmak mümkünmüdür ? [Resim: kartal-cevirmeli-sinyal-kol%20(1)-1000x1000.jpg]
uyar ama tesisatta epey ugrasirsin. ben 131 e sifirdan dortlu dugmesi cekmeye kalktim. ona bile ne kadar ugrastim. ki semasi vardi elimde ona gore yaptim. sen baglarken hepsini ayri ayri bulman lqzim hazir devre semasi yoktur. demem oki olmaz diye bisey yok ama cok ugrastiriri elektrik bilgin iyi ise giris.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(19.12.2018, 00:37)saamet yazdı: [ -> ]uyar ama tesisatta epey ugrasirsin. ben 131 e sifirdan dortlu dugmesi cekmeye kalktim. ona bile ne kadar ugrastim. ki semasi vardi elimde ona gore yaptim. sen baglarken hepsini ayri ayri bulman lqzim hazir devre semasi yoktur. demem oki olmaz diye bisey yok ama cok ugrastiriri elektrik bilgin iyi ise giris.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bak şuanda vazgeçtim orjinale devam o zaman Big Grin
Soketler farklı onları tespit edip uyarlamak gerekiyor sitede bir konu var ama yardımcı olurmu bilemiyorum http://www.tofasteam.com/konu-cevirmeli-kol-far-sinyal-unitesi-kablo-uclari-slx-kucuk-dugmeler-8916?
(19.12.2018, 00:47)Falcon417 yazdı: [ -> ]Soketler farklı onları tespit edip uyarlamak gerekiyor sitede bir konu var ama yardımcı olurmu bilemiyorum http://www.tofasteam.com/konu-cevirmeli-kol-far-sinyal-unitesi-kablo-uclari-slx-kucuk-dugmeler-8916?

bu kadar işçiliğin sonunda benim araba yanar zaten silecekten başımız belada bu da olmayıversin Big Grin vazgeçtim