Tofas Team

Tam Versiyon: hırsızlık
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
selamünaleyküm arkadaşlar, önceki gece aracımın içindeki teyp hoparlörler ve bagajdaki kabin çalındı sormak istediğim bu hırszlar kapıyı nasıl açtılar ben daha önceden tedbir için anahtarla açılmasın diye kilit arkasındaki meknızmayı sökmüştüm yani sadece kumandayla açılabiliyor kapılar anahtar olsa bile boşa döner.

diğer bi sorumda direksiyon kilidi yada kontak kilidi devredeyken aracımı düz kontak yapıp götürebilirlermiydi.
geçmiş olsun. uğraşmaya müsaitse yerleri herşey yapabilirler. tel sokup açmış olabilirler. nasıl olmuş olay. hangi kapı açıktı. alarm varmıydı.
Kapı koluna spatula sokuyorlar düğmeyi kaldırıyorlar geçen kış benim kilit donunca karşı komşum motorcu o kapının koluna spatula sokarak düğmeyi kaldırmıştı Smile
(17.12.2018, 10:56)ahmet27 yazdı: [ -> ]geçmiş olsun. uğraşmaya müsaitse yerleri herşey yapabilirler. tel sokup açmış olabilirler. nasıl olmuş olay. hangi kapı açıktı. alarm varmıydı.

Alarm yoktu hocam arabada işlek bi cadde üzerindeydi hiç korku kalmamış arka kapıyı açık bırakıp gitmişler
Korku yok gerçekten. Bir ara kameralar yeni yeni yaygınlaşırken korkuyorlardi. E baktilar kamera çekse de birsey olmuyor. Çünkü caydırıcı ceza yok. Tutuksuz yargı. Adamlar kamera ya bakarak yapıyor işini artik. Kes bakalim bir tanesinin elini ibreti alem için. Bakalım azaliyormu azalmiyormu. Bize denetimli serbestlikten biri geldi. Adam denetimli serbestken içeri alındı hirsizliktan.
Ahmet sizinki bişey değilmiş ben çağlayan adliyesinde çalışıyorum adam adliye de hırsızlık yapıyor 2000 'den fazla kamera var adliyede artık hesabını sen yap Smile
@Toofaşk meydan okuyorlar resmen desene Angry İsyan Olmamış Smile
@ahmet27 adamlar yüzsüz dediğin gibi onlara kamera felan fark etmiyor yeterki çalacak bişey olsun Smile

ülke ne halde :haha
(17.12.2018, 10:30)mehmetosman42 yazdı: [ -> ]diğer bi sorumda direksiyon kilidi yada kontak kilidi devredeyken aracımı düz kontak yapıp götürebilirlermiydi.

bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar işe yarıyomu bu
abi direksiyon kilidinden maksadın baston kilitmi? benim abimin bir aracını götürdüler bulunmadı. ondan beridir abim de tembih etti. baston kilit kullanıyorum. tekrar abimin bi emanet aracı vardı. ona kullandı baston kiliti. yine oynadılar. kontağı felan bozmuşlar. herhalde baston kiliti artık kıramadılarmı açamadılarımı bırakmışlar. baston kilit ve kontak sağlamsa düz kontakla çalıştırması pek bi mana ifade etmez. 3 güvenlik var gibi. alarm da olursa 4 kapı, kontak kilidi, baston kilit, alarm. baston kilit çelik. demir makası kesermi diye düşünüyorum. ama caydırıcılık açısından kullanmanı tavsiye ederim. ha hırsız baston kilidi kesmez direksiyonu keser yine götürürmü götürür. ama uğraştırır. kontak kilidi de kolay kırılmaz. http://www.tofasteam.com/konu-kontak-ariza-cozuldu-38788 bu konuda kontak kilidinin dili görünüyo. önce tedbir sonra tevekkül.
Sayfalar: 1 2