Tofas Team

Tam Versiyon: Doğan slx boya
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bugün arabamı nekadara boyayacaklar diye sormaya gittim ( normalinde tavan bagaj ve kaput boyansada olur ) 3 parcaya 1500, komple boyamaya 3000 dedi zorlasan 2.750 olur. Kaportacıda komple soymaya yani tamponlar sökülüp üzerindeki far, plastik aksamlar kapı kolları çıtalar camlar ve ufak tefek seylere toplam 1000 tl istedi 2750 + 1000 birde bazı parcaları alsam 4000 ni bulacak sizce nasıl ?
Çok para istemiş dıştan komple boya içinde çok aksamların sökülmesi içinde çok para istemiş 1000 liralık ne sökecek ki ? kendin komple söker eline verirsin arabayı döşemeye kadar inmeyecek zaten
Bende dedim 1000 cok okadar ne yapacaksın diye sökülünce çıkar birseyler artı ufak tefek seylerde yapılır dedi ama yinede cok birde tanıdık yani. Boya yaptıracak olsam tam karşısında görür illa arabayı. Diger yerlerde komple boya arti sökme nekadar tutarki ? Yani kaça yapılsa oluru var boya + kaporta.
o binliraya kendin sökersin onların yenisini alıp yenisini takarsın
Benim araba için 600 istediler döşemeye falan sökme icin ben kendim sökücem yarin ve haftaya boyada arac benim yaklasik 5.000 masrafim olacak ama degeceğini düşünüyorum boya icin de 3.500 istediler ama adam işinin ehli ful firin boya
Bzm burada geçen yıl 3000 den aşağı rakam veren yoktu.
Bu ne ya. Sanki 2018 model araç soyuyor. Percin yok birsey yok düz vida sök sök al. 1000 nedir yav Smile
Aracı siz soyun verin nolcak Smile
Yani kendim sökeceğim fakat ufak tefek yerler çıkar diye kaportada cesaret edemiyorum birde ön ve arka camı söktürtsen onada baya para alırlar. 500 dese tamam diyecegimde 1000 cok geldi. Boyacı süper yani özen gösterip yapacak biri. Bizim buralarda baya ünlü fırın boya yapacak 2.750 iyi gibi sadece kaporta cok.
sokme isinden korkma enkotu cikarken kirilan parca olur plastik aksamda onlarda ucuz yani 1000 tl verip sokturene kadar kendin sok kirilani degis paran cebinde kalir.on arka cami sokmek kolay fitili disari atarak itttir iki kisi olsaniz daha kolay atarsiniz. takmasi biraz zorlayabilir onuda taktirirsiniz en kotu. boya konusunda ben rizede 131 i boyatmak icin firinsiz boya 2500 dedi. sukur kendim boyadim az cok.sokulunce ufak tefek curuk carik vs cikabilir onlarida yaptirirsin. veririsin boyaya ama en koyu boya 3 bin kaporta nasil bilmiyom ama ufak tefek kaporta isleri 500 desen plastik aksam parcalari vs 1000 tl en az cebinden 5 cikar hatta gecme ihtimalide var. kolay gelsin.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(28.11.2018, 22:46)gokhan032 yazdı: [ -> ]Yani kendim sökeceğim fakat ufak tefek yerler çıkar diye kaportada cesaret edemiyorum birde ön ve arka camı söktürtsen onada baya para alırlar. 500 dese tamam diyecegimde 1000 cok geldi. Boyacı süper yani özen gösterip yapacak biri. Bizim buralarda baya ünlü fırın boya yapacak 2.750 iyi gibi sadece kaporta cok.

Ön ve arka camı adam sökmez zaten. Camciya gönderir seni. Sakın camlari kendin sökmeye uğraşma Olmamış camı patlatırsın. Senelerin etkisiyle yerinden kolay çıkmaz. Ama takarken iki kişi arka camı rahat takar. Ön cam ise biraz zahmetli. :ok
Sayfalar: 1 2