Tofas Team

Tam Versiyon: Yakıt tasarruf cihazıy mış???
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Ankara'da arabamın sileceğine bir reklam kağıdı bırakmışlar eco-win diye bir tasarruf cihazından bahsediyor.Aracın yakıt hortumunun üzerine kelepçe ile bağlanan bu cihazla en az % 18 enfazla % 30 tasarruf sağlanıyormuş,90 gün deneme beğenmesseniz iade deniyor ..bana pek inandırıcı gelmedi neyin nesi bu acaba???
Eco yu biliyorum ama bildiğim kadari ile sitemizde deneyen olmadı...
Yalan dolan işler.Hiç girmeye gerek yok.Ben de biliyorum broşürlerini görmüştüm.
Bu tip mıknatıs tarzı ürünlerle pek bir sonuç alınmıyor bazılarının ODTÜ gibi üniversitelere yaptırdığı testler var bir miktar tasarruf ettiriyor ama denildiği gibi değil %3-%5 filan ancak.Buna vereceğiniz paraya ya arabayı bakım yaptırın yaprak mikser taktırın daha fazla performans alırsınız
06krl06 kardeşim yaprak mikseri ankaradan nereden temin edip taktırırım? önerdiğiniz bir tamirci var mı?
(19.03.2012, 23:23)düdütsahin yazdı: [ -> ]06krl06 kardeşim yaprak mikseri ankaradan nereden temin edip taktırırım? önerdiğiniz bir tamirci var mı?

Ne alaka konu ile?
Amacınız bireysel soru ise Pm atınız
Eek
Konu eco win denilen yakıt tasarruf cihazından açılmıştı..forumdaki bir arakadaşım yaprak mikser taktırmak daha avantajlı dediği için bu soruyu sordum. "ne alaka konu ile" diye cavaplamanızı anlayamadım.Cahilliğime verin "Pm" atın ne demek? aydınlatırsanız sevinirim.Durduk yerde kuralları çiğnemek istemem.
Sadi bey sitemizin düzeni için mümkün olduğunca alakalı konulara alakalı mesajlar yazmak için çaba gösteriyoruz.Siz ilk defa da duymuş olsanız sitemizi gezerseniz yaprak mikser ile ilgili gereğinden çok konu olduğunu görürsünüz.Oralara yazmanız daha uygun olur.Ayrıca konu içerisinde başka konuyu Onur.A sormanızda bireysel alakasız bir mesaj olmuş.Pm sistemimiz kullanıcıya özel mesaj anlamına gelir....Umarım açıklayabilmisimdir.
İlginize teşekkürler Ali bey ...
(19.03.2012, 23:23)düdütsahin yazdı: [ -> ]06krl06 kardeşim yaprak mikseri ankaradan nereden temin edip taktırırım? önerdiğiniz bir tamirci var mı?

Forumda arama yaparsanız yaprak mikserle ilgili irtibat numaralarına ulaşabilirsiniz.İzmirde Çimen LPG satıyor.Kargo ile yolluyor ancak Ankarada da bayisi var bildiğim kadarıyla ama nerede olduğunu bilmiyorum.

Ankarada olsam ben takardımda Smile Takan usta olarak önerebileceğim biri yok kendin gezip kafana yatana taktıracaksın.
Sayfalar: 1 2