Tofas Team

Tam Versiyon: Motor itekliyor,acil yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar 2 ay önce benzin pompası değiştirdim. Pompanın üzerin de ki hortumuda değiştirdim. 15 gün önce arabadan benzin kokusu geliyordu diye gittim. Depo sizdiriyirdu depo değiştim. İçini soktuk. yeni değiştirdim hortum parçalanmıştı. Ustada şok oldu. Şimdi yine benzin kokusu gelmeye başladı ve yine itekliyor araba. Acil birisi bı fikir versin kafayı yiyecem.
Aracin sanirim slx motor. Benzinde kullanirken mi oluyor. Yoksa ilk calistirmadami. Once benzin sonra lpg ye gecerkenmi oluyo?
Araç Doğan SLX 1.6 i.e
Yok abi uzun yolda da itekliyor. Ya sanki benzinin hepsini yakmiyir.

Benzin de yapıyor. LPG de sıkıntı yok.
Arkadaşlar tempra motor aracım doğan s krank kasnağı samunu çıktı ve araç şarj kesti sonra bir kaç sefer aracı çalıştırdım öyle samunu aldım ve kendim taktım krank bir kaç sefer döndü sıkarken ama aracın çekişinde hiçbir problem olmadı sesinde filan sonra 300 km sonra motordan sibop sesi gelmeye başladı çat çat diye vuruyor ondan önce motorunda hiç bir sorun yoktu yağı suyü tamam sizce neden
(14.11.2018, 00:36)Ugur11 yazdı: [ -> ]Arkadaşlar tempra motor aracım doğan s krank kasnağı samunu çıktı ve araç şarj kesti sonra bir kaç sefer aracı çalıştırdım öyle samunu aldım ve kendim taktım krank bir kaç sefer döndü sıkarken ama aracın çekişinde hiçbir problem olmadı sesinde filan sonra 300 km sonra motordan sibop sesi gelmeye başladı çat çat diye vuruyor ondan önce motorunda hiç bir sorun yoktu yağı suyü tamam sizce neden

Kendine ayrı konu aç daha rahat yardımcı olunur ama öncesinde forum kuralları gereği tanışma bölümünde kendini tanıtman gerekiyor.

Emre tekleme muhtemelen benzin kaçağından kaynaklı. Benzin kaçağı var mı tekrar bı bak, hortum değiştirmen gerekirse bu sefer başka parçacıdan al, hortumun kısa sürede yıpranması iyi değil.
Emre ankaranin neresinde oturuyorsun. Getir de olmassa bi bakayim.

Slx motor uzmanlik alanim degil. Ama hortumsal birşeyse sana yardimci olurum.
Esinti Ankara'da çalışıyorum da normalde şimdilik göreve gittim. Bu hafta bakalım özelden bana numaranı atarmisin