Tofas Team

Tam Versiyon: Serçe kaporta boya
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamun aleyküm hayırlı akşamlar 2 aracın olması ve zamanın fazla olmaması sonucu aracıma fazla vakit ayıramadım muayne zamanıda 1 ay civarı geçti bir abi var tanıdık geçen aracı geldi gördü verdiği parça listesi

Alt taban komple
Sağ sol arka davlumbaz
Sağ sol arka çamurluk
Sağ sol marşpiyel 
Benzin deposu alt saçı
stepne alt saçı 

aracın resmi diğer konularda var zaten baya bir sıkıntılı bu parçaların toplamını 1560 tlye buldum pazarlıksız fiyatı indirim alabilirmiyim bilmiyorum bakacağım artık. Usta ile görüştük cam direğinde ve bazı yerlerde ufak tefek çürükler falanda var hepsine işçiliği 2000 tl yaparım dedi boya işide 2000 tutar dedi mekanikçi tanıdık bir abimiz tavsiye etti bakalım şuan ev taşıma durumum var o yarın kesinleşiyor ev işini halledeyim inşallah 1 hafta içinde vereceğim kaportaya hep hayal etmişimdir bakalım hayırlısı koltuk kılıfı kendim dikeceğim kapı döşemelerini kendim yapacağım torpidoyu extra fiyat istemedem söktürürsem onuda yenileceğim.

Yapılacak diğer işlemler.
4 yay değişecek 
Arka amörtisörler yeni Ön 2 değişecek
Benzin deposu şamandıra ile birlikte yenilenecek
mangels jantlar var fakat çok iyi durumda değil temizleyebilirsem kullanmayı düşünürüm tamizleyemezsem klasik 124 jantları taktıracağım. 
Elektrik sistemini elden geçirmem gerek. Ön takıma 2 senedir elimi atmadım ses vs gelmiyor ama bir baktırırım.
Şimdilik bu kadar muayne sigorta birde bunlar üst üste gelince artı taşınma masrafları kafam ağırıyor kaç gündür Big Grin ama o heyecan bile yeter birde olsa nasıl olur Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Tekrardan hayırlı akşamlar kaportacının fiyatı nasıl buldunuz bir kaç yere götürdüğümde sadece altına 3 çekmişlerdi hemde ek yaparak yapacaklardı garanti falanda veremem demişlerdi bu abi ağzımdan 2 çıktı diye 2 den fazla istemem dedi bakalım hayırlısı tekrardan hayırlı geceler
Celil iyi aksamlar, arabanin bu kadar cok parca degisecek kadar curugu varmi ? Fotolari nasil gorebiliriz. Hangi konud paylastin??
(08.11.2018, 23:59)Ulucreis yazdı: [ -> ]Celil iyi aksamlar, arabanin bu kadar cok parca degisecek kadar curugu varmi ? Fotolari nasil gorebiliriz. Hangi konud paylastin??

http://www.tofasteam.com/konu-kaporta-boya-ustasi-istanbul-ve-cevre-iller-37576 bu konuda paylaşmış abi
Sagol Mustafa link icin, inceledim fotolari. Cok is var gibi. Bayaga curukler var. İyi bir usta bulman lazim , Eskisehirde Ahmet usta var , sedece 124 tamir eder. O bu isin en ehil ustalarindandir.
Abi valla vize bitik eskişehire getiremem aracı o kadar bütçe yok yarın evin depozito emlakçı vs işlerini halledicem bu hafta taşıma ile geçecek sonraki hafta inşallah arabayla uğraşacağım usta senelerdir bu tarz araçlar yapıyor valla baya sadece altı için bile 3 fiyat istediler üstelik parça falan değiştirmeden bu hem komple boya yapacak bir çok parçayı değiştirecek 2 işçilik istedi makul gibi geldi bakalım şu ev işi girdi işin içine bütçe bakımından baya bir sıkıntı çektim o yüzden.
Kolayliklar dilerim. Cok zevklidir arac toplamak ancak iyi calisanlara denk gelmek lazim. Durust insanlarla karsilastirsin Allah. Eksiklerinde kafana takilanlarda yardimci olurum. Bendede serce var mavi renk 90 model.
[Resim: 9205d7de-561c-47c3-8893-5603a521551c.jpg]
Celil selamlar, basladin mi aracini toplamaya. Kaporta isleri nasil gidiyor?