Tofas Team

Tam Versiyon: mimgaz lpg beyni
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
s.aleyküm arkadaşlar aracımda lpg beyni bitik durumdaydı degiştirmek için sanayiye gittim. aklımda brc taktırmak vardı ama bulamadım bütün otogazcıları gezdim atiker ve mimgaz başka yok. konuştugum ustalar mimgazı öve öve bitiremiyorlar. brc bayisi bile mimgaz satıyor brc sparişle getirtebilirim dedi. bende bi düşüneyim dedim çıktım. sizce mimgaz nasıl sorun yaşarmıyım kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Tavsiye etmem ben kullanıyorum yakıt kötü çekiş kötü ayar vermesi bi bela landirenzo kullanıyordum o kadar memnundumki mimgaz fena hayal kırıklığı oldu benim için
başka bi konuda gazyemesi çekişi iyi yazmışsın. bellibi kullanımdan (3ay- 1 yıl ) sonramı bu hale geldi yoksa ilk aldıgındamı bu sorunlar vardı.
1 yıl duzgun çalışsın bana yeter.
aynı beyinden bende kullanıyorum 2 seneyi geçmiştir belkide ilk ayarlandığı gibi hiç ayar bozulmadı.yalnız usta takarken sadece mimgas değil bütün beyinle içinde aygazdan gaz alma dedi gazı katkılı ve yağlı olduğu için beyni tıkıyomus dedi bu farklı konuya kaçtı ama mecbur kalmadıkça almam.LPG beyninden memnunum yinede etkilemek istemem.benden tavsiye beyin ne olursa olsun ayarınla manuel kimseye oyntatmıycan oynamıcanda.

Asi

Aracı aldığımda üstünde fema vardı çok sorun yaşadım. Mimgaz aldım 1 senedir sorunsuz kullanıyorum.
(10.03.2012, 14:33)Redbaron yazdı: [ -> ]başka bi konuda gazyemesi çekişi iyi yazmışsın. bellibi kullanımdan (3ay- 1 yıl ) sonramı bu hale geldi yoksa ilk aldıgındamı bu sorunlar vardı.
1 yıl duzgun çalışsın bana yeter.

Aynen ilk zamanlar iyiydi ama sonra berbat oldu landirenzo 5 sene hiç sorun çıkarmadı ayar bozmadı mesela
aracı aldığımda üstünde mimgaz regülatör vardı 2006 da lpg takıldığına göre bende aracı 2011 dee aldım yani beş senelik gaz beyniydi sorun yaşadım sık sık gaz kesme yapıyordu bende gitti brc gaz beyni aldım ve sorun ortadan kaltı çok memnunum tavsiye ederim