Tofas Team

Tam Versiyon: Lutfen yorumlayiniz dostlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamlar degerli kardeslerim. Arabam ile dik bir bayiri yaklasik 1 km uzunlukta, 80/90 ile cikiyorum. Bayirin sonlarina dogru hareret gostergesi fotofaki gibi omuyor. Bu sabah cektim bu fotolari. Ardindan bayir asagi inerkende dgr fotodaki gibi oluyor. Termostat bos degil. Kaclik bilmiyorum ama. Radyatorde kacak yok. Antifiriz petrol ofisi yesil. 3 ltr var icinde. Kapak kale orjinal yeni. Genlesme kabindan alis veris yapiyor sistem. Bu artis normal mi? Radyator fani eski tip beyler. Motor hizina gore donmekte.
[Resim: IMG_1233.jpg]

[Resim: IMG_1235.jpg]
Elektrofan olsa daha iyi olur bu yokuş tırmanırken hararetin yükselmesi inişte düşmesi normal bişey
Bilgi icin tesekkur ederim Mustafa, gelecek yaza Allah basip ederse bos termostat takmayi planliyorum. Yaz sicaklarinda bir zarari olmaz degil mi? Yazlik diye sparis verince bos termostat yolladilar. Yazligi bos oluyor dediler. ( Kirazcioglu)
Boş olan sıradan bir boru zaten içinde bişey yok elinde eğer eski bir termostat varsa içini kır boşalt al sana boş termostat.Yazın cehennemde yaşıyoruz çok sıkıntı olmaz ama radyatörün yetişemediği yerde eğer dikkatli olunmazsa conta yakmaya kadar gider radyatörün çok sıhhatli olması gerekir