Tofas Team

Tam Versiyon: Doğan slx trigel değişimi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Kasnak krank kasnagi mi?
evet krank kasnağı
Bence el fireni çekip bire atinca sökülür . egzantrik kasnagini öyle sökmustum. Krank sökulmuyormu?
debriyaj balatasının motoru kitlemeye gücü yetmiyor
Debriyaj balatasi bitik mi? Egzantrigide kitle abi. Tornavida ile. Oyledemi olmadi?
ahmet kardeşim debraj balatası sağlam egzantriği kitlersem trigel esnediği için açılacağını sanmıyorum en iyisi ustaların yolundan gidip keski çekiçle açmak 36 mm kasnak somunu alıp bozulan somunu yenilemek
Termostatin bulundugu yerden elinizi sanzimanin üzerine sokun.sanzimanin üzerinde delik var.oraya 1/2 lokma takimlarda bulunan kisa uzatma kolunu sokun krank kitlenir.
(28.08.2019, 00:22)asolaz245 yazdı: [ -> ]Termostatin bulundugu yerden elinizi sanzimanin üzerine sokun.sanzimanin üzerinde delik var.oraya 1/2 lokma takimlarda bulunan kisa uzatma kolunu sokun krank kitlenir.

aynen doğru, tabiri caizde motor kitlenmiş gibi kalıyor. ama o lokmayı o deliğe geçmişken birisi bastırıyor olması gerek ki bşka biri krank kasnagını söksün. lokmayı oraya koymak yeterli gelmiyor.

az önce youtube de dolaşırken bir video gördüm, linki bırakayım işe yarar. Hatta uygunsa eğer forumumuzda sürekli sabit bi konuya falan alınabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=j9tMtQKJUxs

videoda S  motor egzantrik  kayış değişimi gösteriliyor.
keski çekiçle nasıl açılıyormuş onu anlamadım.
keskiyi somuna açılma yönünde yerleştirip çekiçle darbeliyoz somun çok sıkı olsa bile kısa küt darbelere dayanamaz açılır tabi bu arada somun pert olur
Sayfalar: 1 2 3