Tofas Team

Tam Versiyon: tek noktadan enjeksiyonluyu aracı çok naktalıya döndürme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
internette bı kac sitede okudum .bilgisi olan varsa benımle paylaşırsa sevinirim.tofaş enjeksıyonlu aracları tek nokta enjeksıyonlu oluyo.bunu cok noktadan enjeksıyona cevırıyolar kalıba bole bı kac sıte aracalarda gordum polo elektronik ateşleme sistemi takıyolar dıye....yanlısda anlamıs olabılırım bılgısı olan bılgılendırırse sevinirim
Sensörler (iat,ısı,sıcaklık,krank,lambda,eksantirik,gaz pedal pozisyon sensörü vs),Emme Manifoldu,Ateşleme,Enjektör ve beyin ile birlikte 4 noktadan enjeklsiyonluya çevirebilirsiniz.Tahmimimce kolay olarak tipo-tempra 1.6 mpi motorların ki olur onlarında silindir kapakları biraz farklı diye hatılıyorum.Ama maaliyetli iş.Onun haricince Megasquirt, AIM sonradan enjeksiyonluya çevirmek için bazı beyin vs üretiliyor diye biliyorum.Forumda da araştırırsısanız Ankarada yapılmış Turbolu bir 131 var hemde motoru full enjeksiyonluya çevirilmiş şekilde.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-sinifinda-drag-1-si-turbo-full-enjeksiyon-72099042/detay/

Bu ilanda da inceleyebilirsin.
teşekkürler
http://www.tofasteam.com/Konu-131-turbo.html

Bu konuyu inceleyebilirsiniz
ewt çok büyük maliyet isteyen bir iş en ufak unutulan bir şey randımanı çok etkiler en uyumlusu ise mp motorlu tipo veya tempra nın ateşleme enjeksiyon ve beyn sistemi tabi uygulamak yazmak kadar kolay değil. benim kanaatımca orjinalin hiç bozulmaması. bizde 93 şahin üzerinde denedik yaklaşık 2 hafta uğraştık ama benzinde randıman vermedi.
şimdi bizim arabalar 1581 cc 8v ya.bu palio siena dakilerde 1581 cc 16v ya.palio-siena motorunu bizimkilere taksak daha kolay olmaz mı?daha başka ne değişmesi gerekir?yukardaki saydıklarınızın hepsi gene değişecek mi?
Ne 4 noktalı ne tek noktalı motor kraldır karbüratörlü motor Big Grin
İstediğin motoru takarsın yeterki paran olsun 5 silindir brava hgt motoru olduktan sonra herşey olur
1.3 mjet takmak lazım yapan var mıdır acaba
Yapılan motor değişimleri hep performans yönünde oluyor pek sanmıyorum olacağını ama yapılsada olur olmaz diye birşey yok adam opel omeganın motorunu şanzımanıyla oturtmuş
Sayfalar: 1 2