Tofas Team

Tam Versiyon: Bagaj kilidi açılmıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamın Aleyküm Arkadaşlar
Bagaj kilidini merkezi kilide bağladım. Bağlantıdan yana sıkıntı yok otomatik kilit motoru çalışyor ancak motordon bagaj kilidine bağlanan demir çubuku biraz kısa baglamamdan dolayı bagaj kilitleniyor ancak kilit açılmıyor. Anahtar ile açmayı deniyorum ama belli bir yerden sonra anahtar dönmüyor.
Bu konuda bana yardımıcı olabilirsin misiniz.
İşin zor plaka lambasını söksen ulaşabilirmisin acaba  düşün
Orasi hiç aklıma gelmedi ama olur mu bilemedim yarın deneyeceğim düşün
Benim de otomatik bagajım takılı kalıyordu bazen defalarca pandizot söküp oradan bagajın içine girdim. Eğer benim gibi cılız bi arkadaşın varsa oradan uzandırabilirsin kilide.
(17.09.2018, 02:42)thetimesoftr yazdı: [ -> ]Benim de otomatik bagajım takılı kalıyordu bazen defalarca pandizot söküp oradan bagajın içine girdim. Eğer benim gibi cılız bi arkadaşın varsa oradan uzandırabilirsin kilide.

Bende ilk oradan deneyim dedim ama kolum bile zor giryor oraya çok az acik yer var orada.
Smile
(16.09.2018, 23:12)Falcon417 yazdı: [ -> ]İşin zor plaka lambasını söksen ulaşabilirmisin acaba  düşün

Maallsef ordanda ulaşamadım. Plaka lambasının arakasi kapalıymış.
İsyan
O zaman tek çare pandizottan ulaşmaya çalışmak bir çubukla motoru kırmaya çalışacaksın ki boşa düşüp kilidi rahat bıraksın gerçi nasıl yaptığını bilmiyorum çözüm üretemiyorum
(17.09.2018, 19:47)Falcon417 yazdı: [ -> ]O zaman tek çare pandizottan ulaşmaya çalışmak bir çubukla motoru kırmaya çalışacaksın ki boşa düşüp kilidi rahat bıraksın gerçi nasıl yaptığını bilmiyorum çözüm üretemiyorum

Onu denedim ordanda zor gibi gözüküyor ama deneyeceğim başka bir çare gözükmüyor ustaya getirsemde oda anca ordan deneyecektir galiba ?
Matkapla yuvayi açsan acilmazmi?