Tofas Team

Tam Versiyon: Kumandadan otomatik bagaj açma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar kumandamda bagaj açma tuşu var.Yeni avrupa arabalar gibi bagajın kumandadan basıp yukarı kadar açılmasını yapabilir miyim?
[Resim: 20180911_223323.jpg]

[Resim: 20180911_223329.jpg]
Yaparsın anasayfada slaytta montaj anlatımı var
Alarm beynindeki tetik kablosu kırmızı siyah renkli onu motora artı olarak bağlıyorsun
Alarm Beyninde Kırmızı Siyah Kablo Çıkışı Olması Lazım O Tetikler Kumandayı
Alarm yok bende beyin derken mfk merkezi kilit beyninde mi o kablo?
Bu kumandanın beyni var önde ya sigorta kutusunun ordadır ya şöför mahalinde üzerinde car remote system yazar büyükçe bir kutu onun kablolarında boştadır bu fonksiyonun kablosu
sadece motor baglarsan tık diye açılır yukarıya kadar kalkmaz yukarıya kadar kalkması için yay gerdirmen lazım onunda resim ve videolarını internetten rahatlıkla bulabilirsin baglantı kısmını mustafa abi yazmış zaten.
Beyin bu fakat kırmızı siyah kablo yok.Bosda pempe ve mavi var.Mfk beyin bu arada.
[Resim: 20180911_231204.jpg]
Bagaj açma özelliği olmayabilir varsa da o mor kablo tuşa basınca eksi veriyordur bu durumda oraya röle koyarak motoru çalıştırabiliyoruz sadece.Bunu da denemek için bir röle alacaksın eline 85ine bu moru değdireceksin 86sına oradaki kırmızıdan artı değdirir tuşa basarsın röle çıt çıt ses yaparsa demek ki eksi tetiklemeli bagaj açma özelliği var demektir röle bağlamayla istediğini gerçekleştirebilirsin
tm abi yarın bi denicem.
Bu sistemi ben yaptım . Pek verimli değil . Bagaj pistonu olmadığı için hızlıca açılıyor kapak . Sonrada sabit durmuyor yukarı aşağı 8/10kere sallanıyor . Bu olayda cam patlayabilir. Piston yapmayacaksanız boşuna emek harcamayın derim . Piston da yapabilirseniz detaylarıyla bizimle paylaşır mısınız ? YouTube da birçok video var . Oradan bakabilirsiniz .
Sayfalar: 1 2 3