Tofas Team

Tam Versiyon: Dogan slx tavan saati
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar tavan saatimi temizlemek icin sökmüştüm.Dısarı koymusdum çalmışlar.Elinde mevcut olan var mı saati ile birlikde.Zonguldak da tüm çıkmacılara baktım yok.
netten sipariş edebilirsin uyguna
Link var mı?
https://tr.letgo.com/tr/i/dogan-sahin-kartal-slx-tavan-saati-dikiz-ayna_0cf451ce-c179-4afb-b934-b0ecf1b43ca6 

https://urun.n11.com/tepe-lambasi/dogan-slx-ic-dikiz-aynasi-tavan-lambali-85009066-P201183517?gclid=CjwKCAjw_b3cBRByEiwAdG8WqlVSEVhQ_CRF75aPFhipItCxRB-cOBLdExF5W9KSc_XKG0_160zCtxoCrmEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds 


Dostum bu tip şeyler kola yseyler 1 tık ötede Smile
@Kenan67 bende tavan saati ararken ortalama 50-100 tane çıkmacıyla görüştüm telefonda 1 tanesinde bulabildim orjinal saati. Birde facede bi grupta verdiğim ilanda buldum. Elimde vardı çalışan ama arkadaşıma verdim ona vermeseydim sana gönderirdim kardeşim. Ama sana şöyle söyliyim bu saatten satılıyor yan sanayi olanları, onu almanı önermem. İnternete tofaş çıkma yaz karşına çıkan tüm numaraları ara illaki birinden bulursun. Ben çok uğraştım. Sen bi şansını dene. Tavan lambası gerekiyorsa da adam saatsiz tavan lambasını komple 50 tl ye veriyordu bana çıkma. Sen tanıdık olsun ve ya olmasın internetten araştır tüm çıkmacıları ara.
Ulan ne kadar şerefsiz var piyasada adamın tavan saatini çalmak nedir la.. Dükkanda olucaktı bitane bakayım bulursam yazayım sana çalısıyormuydu hatırlamıyorum ama.

Vestel_5530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla kardesim cok makbule gecer.Koskoca zonguldak da bulamadım adam gibi.
(08.09.2018, 10:25)txs16 yazdı: [ -> ]Ulan ne kadar şerefsiz var piyasada adamın tavan saatini çalmak nedir la.. Dükkanda olucaktı bitane bakayım bulursam yazayım sana çalısıyormuydu hatırlamıyorum ama.

Vestel_5530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim naptın bakabildin mi?Varsa satan birisi alabilirim tanidıkda felan.
Yok valla cocuk calısmıyor dye tezgah altını temizlerken çöpe atmış yine bakarım sağa sola.

Vestel_5530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyvallah saolasın