Tofas Team

Tam Versiyon: ELVEDA
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(29.08.2018, 01:16)Falcon417 yazdı: [ -> ]
(29.08.2018, 01:08)txs16 yazdı: [ -> ]senin zevkine iğrenç dedi diye
Zevkine iğrenç demedim tofaşın orjinali fazla yüksek lastikle çamurluk arasında mide bulandırıcı bir boşluk var bana göre, hiç değilse bir miktar düşürülmeli hatta zamanının otomobil otorileride bundan söz ederler dergilere kapak olmuştur dedim sözüm bundan ibaret ve bunun için kendisinden özür dilemeliymişim her fırsatta beni ezmeye çalışan arkadaştan neyse konu kapanmıştır bizce sağlık olsun 

abi boşver takma kafana bu forumda insanlar kullandığı aracın sorunlarını nasıl çözeceklerini öğreniyorlar elimizden geldiğince gördüğümüz bildiğimiz şeyleri söylüyoruz jigsaw diye bi üye vardı abimiz ıspartadan araç alacaktı başka birisi olsa gitmem bana rica etti araca bakarmısın diye gittim inceledim detaylarını söyledim burada birbirimize yardım etmek için varız yeri gelir eleştriliriz yeri gelir beğeniliriz. bindiğimiz arabalar çok değerli araçlar değil birbirimizi kırmaya değmez. Abdullah abi senide geri davet ederim kimseyi aramızdan kovmak istemeyiz şu forumda kalitesiz insan yok konuşarak herşey hallolur bence yeri geldi seninde sorunlarına cevap yazdım ama abi bu yaptığın ayıp birbirinizi kırdığınıza deymez
@abdullahmk Abdullah abinin paylaştığı bi konu vardı ve biraz serzenişte bulunmuştu. Kural hatası yapan, gerek saygısızca davranan sürücülerden dert yanmıştı. Ve bende kendi özgür irademle destek olmuştum ki hala o konusuna destek olurum. Aslında bu konusunda doğruları yazmıştı ama unuttuğu bir şey vardı o da yazdığı konu içeriğinde belirttiği şeylerin forumdaki kişilerin yarısından çoğunun gönül verdiğiydi (eksoz,xenon vs.). Şahsen bende çok seviyorum ama kendim ve etrafımdaki insanlarda rahatsız olduğu için aracımdan söktürüm. Ama bu demek değil ki ben Xenon takmıyorum cümle-i alem Xenon takmasın. Ve ya aynı şekilde ben egzoz takmıyorum tüm cihan egzoz takmasın. Eleştirisini bu modifiyeleri uygulayıp gönül veren arkadaşların olduğu foruma yazınca haliyle tepki aldı. Ama bu konusunda başlangıç olarak konu başlığı olarak yazdığı bi hata göremiyorum ben az önce tekrar okudum serzenişinde haklı aynı sorunları bende günlük hayatımda yaşıyorum çünkü. @Falcon417 Mustafa abi aynı konuda egzozlar için ölçüm yapılmadan kesilen cezalara felan değinmişti. Tam aklıma gelmedi aynı konu mu farklı konu mu Mustafa abi aracın yüksekliğinden ötürü bi yorum yazmıştı o yorumuda okudum. Mustafa abi gibi bende çamurluk ve lastik arası o boşlukları kapatmayı seviyorum ve gerçekten sürüş olsun konfor olsun rahatlıyor bence araba abartılmadığı sürece. Ama bi yandan da mide bulandırıcı yazman biraz benide düşündürmedi değil abi gerçekten bu sözüne alınacağını düşündüm forumdaki orjinal severlerin. Ki öyle de oldu. 

Toparlayacak olursam Abdullah abiyi de Mustafa abiyi de bu forumdan tanıdım. İkisiyle de konularda olsun sohbette olsun belki sohbetimiz oldu. İkisini de gerçekten çok sevdim abim bildim. Ama bu rakteye gelmesi için illaki bi sebebi vardı iki taraf için. Bazı arkadaşlar Abdullah abinin tüm konuları kendi orjinal sevdiği için orjinallik yönünde yazdığını söylemişler doğrularda bende takip ediyorum sonuçta bu forumu ve görüyorum. Ve inanıyorum ki Abdullah abi o yorumları içinde olan kötülüğü ne biliyim kötü düşüncesiyle yazmıyordu sadece Orjinallik seviyordu. Ama yukarıda belirttim unuttuğu bir şey vardı; Orjinal seven olduğu gibi modifiyeli de seven vardı forumda sonuçta bizler birer abi,kardeş,arkadaşız hepimiz Tofaş'a gönül vermişiz orjinali, etiketi, modifiyelisi hepimiz biriz aramızda ayrım yok. Modifiyeli tofaşta atsalar, etiket tofaşta atsalar, orjinal tofaşta atsalar hepimiz yoruma MAŞALLAH yazıyoruz çünkü biz ne modifiye, ne etiket, ne orjinal biz direk TOFAŞ'ı seviyoruz hepimiz gönül verdik bu yola. Demem o ki herkes gerçekten kendine göre haklı olabilir ama bu kadar kırgınlığın, küslüğün gerçekten gereği yoktu bu rakteye geleceğini bilseydim vallahi de billahi de ortamı yumuşatıcak ve bağlayacak elimden gelen her şeyi yaparım. Bu ve bunun gibi konuları gördüm çok üzüldüm gerçekten ne diyip ne yazacağımıda bilmiyorum. İçimden gelenleri yazdım. Sizleri kıracak bir şey yazdıysam hepinizden özür dilerim. Allah hepimize keyifli, kazasız ve belasız sürüşler nasip etsin inşallah. Kazadan beladan korusun Rabbim. Sizleri ve tüm forumu gerçekten ailem yerine koydum herkesi çok seviyorum elimden geldiğince de bu forumda olacağım gerek yardım edeceğim gerek yardım isteyeceğim. Allah hepimizden razı olsun....
@Falcon417 adına bir kaç bir şey de ben yazayım eskilerden beni tanıyanlar bilirler ben ondan çok şey öğrendim ama çok kezde tartışmışızdır yinede ben onunla tanıştığıma memnunum kendi adıma bana çok kızmış yorumlarımı beğenmemiş olduğunda da bol miktarda tartışmıştık onun karakteri bu sinirlendiğinde çok sert konuşur o yüzden sinirlendirmemek gereki r ki tartışma çıkmasın dolayısı ile bir şeyi siliyor yada kaldırıyorsa karşınızda 2 seçenek vardır ya sesinizi çıkarmayacaksınız ve bir şey yokmuş gibi davranıp bununla alakalı soru sormayacaksınız yada çekip gideceksiniz ben burayı sevdiğim için gitmedim o ayrı ettiği yardımları da unutamam sezarın hakkı sezara  saygılar.
@hn609 Mide bulandırıcı sözü kullanan orjinal sevene değil onu öyle üretene burada rahatsız olunacak bişey yok ayrıca yukarıya aynı sözümü tekrar yazdım tabiri inceleyip kötü mana çıkarmak için biraz çaba göstermek gerekir.

Abdullahın yorumunu silmek zorunda kaldım okuyunca kalbim sıkıştı bu kadar nefret dolu yorumu tutamazdım keşke geri getirebilsem okusanız ama sistem o yorumu geri getirmiyor.Nedense her defasında beni sorgulamak istiyor forum ama o tavrı ben kabul edemezdim "siz kendinizi ne sanıyorsunuz dünya sizden mi ibaret yeter artık yeter falan diye başlayan üst perde yorumların burada yeri yok arkadaşlar kusura bakmayın o arkadaşın her fırsatta beni ezmeye çalışmasını hazmetmiştim sonunda patladı
@Falcon417 ben seni anlıyorum abi, benim de bahsettiğim sen öyle söylesen bile orjinal severlerin hepsi dediğim gibi anlayacak bunu ifade etmek istedim ben..

Edit: "Beni de düşündürmedi değil" bu sözü derken devamına eklemişim abi onuda okuduysan orjinalcilerin alınacağı konusunda düşündüğümü belirttim.
Ne oldu bizim forum sitesine,kardeşliğe
,birbirimize hoşgörülü olsak biraz idare etsek ne kaybederiz.İnsanız bir günümüz bir günümüzü tutmaz sıkıntılarımız olur istemeden yansıtırız karşı tarafa biraz sabır, hoşgörü birbirimize!!!!!Birazda saygı görüşlerimize ben beyaz severim diyeri siyah onuda öyle kabullensek.Tatımız kaçmaz umarım iyi forumlar.
(29.08.2018, 18:31)Falcon-67-93 yazdı: [ -> ]Birazda saygı görüşlerimize ben beyaz severim diyeri siyah onuda öyle kabullensek.Tatımız kaçmaz umarım iyi forumlar.

Şüphesiz böyledir hiç sevmediğim şeylere yorum dahi atmam ama bu arkadaş öyle ağır şeyler yazdıki sonda ben tepkisiz kalamadım koca bir paragraf dökmüş 10 tane kızgın surat emoji atmış akıl verir aşağılar hakir görür bunu ben kabullenemem eleştiri dozunda olduğu zaman ortası elbette bulunur lakin bunların burada yeri yok
"@hn609"   kardeşim o apdullahın açtıgı konuyu bende görmüştüm çevreye çöp atma vs vs.xenonları görünce küfür ediyorum yav biz cocukmuyuz burdaki insanlar cocuk mu ders verir gibi madde madde sıralamış bide diyor ki sözüm meclisten içeri yani bu forumdakiler e sölüyorum adam tofaş a xenon taktı dye sen kmsin küfür edeceksin burası tofaş forumu öyle serzeniş yeri değil..burda kmsenin sosyal hayatta davranış dersine ihityacı yok.forumdan faydalan aracın la ilgili bişeyler yap paylaş sor öğren öğret vs...ama gelipte burda söle böle diyipte ahkam kesme bu benim fikrim sözüm meclisten içeri diyip burdaki tüm insanları aynı kefeye koy yapoştır yağla bi sensin ya hayatı kurallarına göre yaşayan sonra forumun etinden sütünden faydalan mustafa iyi bile dayandı yönetici ben olsaydım o paylasımdan sonra forumdan atardım.
Haklısın abi ben anladım olayı zaten ama içimden gelenleri yazmak istedim. Gerçekten forum için değil normal bi hayatta bile bi insan biriyle kavga etsin ve ya kırgınlık olsun hakaret olsun çok üzüyor beni ben istiyorum ki hep bir olalım bu dünya da hepimiz kardeşiz mantığı. O yüzden iki tarafa da hak vererek içimden geldiği gibi yazdım. Zaten bayağı uzun yazdım biliyorum belki yazdığımda hatalı kelimelerimde olmuştur sırf bunun için cümle sonu özür diledim. Zaten az çok tanıdıysanız ben genel de sürekli gülen, soyismimden kaynaklı belki Mutlu olan biriyim insanlara karşı hayata karşı. Bu yüzden nerde bi mutsuzluk görsem gerçekten çok üzülüyorum sebebi ne olursa olsun. Olayı tam olarak anladım gerçekten yorumu yazarken araştırırken dükkandaydım tüm işimi bıraktım sırf bu konuya yoğunlaştım. Belki barıştırabilirim elimden ne gelir acaba diye düşündüm ama olay artık küslük barışlıktan çıkmıştı bunu konuda pek yazmadım bile zaten. Hayırlısı olsun forum hakkında kimse canını sıkmasın hepimiz biriz aynı sevdaya gönül vermiş insanlarız.
muaynem var 1 ay sonra sonrasında egzozuda takcam xenonuda takacam arabayıda 5 kolla dibine kadar indirecem cayur cuyur sürtecek ben böyle zevk alıyorum hatta farlarıda ayarlattırmıycam biri anyaya biri konyaya bakacak Big Grin yav milleti deli ederler
Sayfalar: 1 2 3