Tofas Team

Tam Versiyon: lpg valflerine elektirik gelmiyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar 97 model kartal s aracım var içeriden gaza geçirdiğimde valfler açmıyor valflere gelen elektirik bağlantılarına baktığımda elektirik gelmiyor benzin valfine geliyor. Gaz valfine aküden direk kablo çektiğimde valfler çalışıyor gaza geçiyor araba acaba göstergeden valflere elektirikmi gitmiyor eğer gitmiyorsa aküden direk kablo çeksem bir sıkıntı olurmu ?
direk aküden kablo çekersen arabayı stop ettiğinde hala gaz gelmeye devam eder. arıza gaz düğmesinden olabilir. düğmeyi gaza geçirdiğin zaman düğme üzerindekii lambalar yanmıyosa sigorta atıktır.
benzindeyken göstergede kırmızı lamba yanıyor ama gaza geçirdiğimde turuncu lamba yanması lazım yanmıyor aküden direk kablo çektiğimde yandı turuncu lamba. Sigorta 1 tane var oda sağlam onu çıkartınca lpg sisteminin komple elektiriği kesiliyor
''SAMETDAGLI'' nikli üyemiz her forumun olduğu gibi bizim forumumuzun da kuralları vardır.Lütfen aşağıdaki linkten kurallarımızı okuyunuz ve kendinizi tanıtınız.
Üye kimlik bilgilerinizi doldurunuz.Aksi halde üyeliğiniz dondurulacaktır.

http://www.tofasteam.com/forum-forum-kurallarimiz
http://www.tofasteam.com/forum-uye-tanitim-bilgileri
(26.02.2012, 16:16)umuttuner yazdı: [ -> ]''SAMETDAGLI'' nikli üyemiz her forumun olduğu gibi bizim forumumuzun da kuralları vardır.Lütfen aşağıdaki linkten kurallarımızı okuyunuz ve kendinizi tanıtınız.
Üye kimlik bilgilerinizi doldurunuz.Aksi halde üyeliğiniz dondurulacaktır.

http://www.tofasteam.com/forum-forum-kurallarimiz
http://www.tofasteam.com/forum-uye-tanitim-bilgileri

yaptım hocam
Yakıt seçici anahtar bozuk içinde röle mevcut lpgye ait röle iş görmüyor olabilir içini açıp incelemek lazım birde seçici üzerindeki anahtarın lehimleri kırılıyor ondan da lpgde çalışmıyor olabilir
hımmm onada bir bakayım
aynen öyle senin gaz düğmen bozuk. genelde olağan şeyler