Tofas Team

Tam Versiyon: 1.4 şahin hakkında bilgi istiyorum ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
iyigünler tt ailesi simdibugun beni jant lastik almakdan vazgeçirenn bi durum oldu benim çok yakın bi ardasım da 2000 yılında sıfır alınıp taxie çıkan kendilerinin kullandıgı bi şahin var aracı bana satmak istiyo arac 1.4 içi beyaz 1 sol çamurluk deişmiş saselerde felan en ufak bisi yok dösemelerinde felan araba cam filmi 1 aylık faturalı 16 adanalı jant lasitk egzoz far sis xenon alayı var ve 6 liaraya bırakdı önerileriniz?
2000 1.4 şahin 6 bin.Fiyatı çok düşük geldi bana bence iyice araştır bir problemi olabilir.Dost kazığı olmasın.Wink Hiç 1.4 tofaş kullanmadım çekişi yakıtı nasıldır bilemicem.Ama şu yönden bakarsak 1.6 aracımdan bile memnum olmadığımı göz önünde bulundurursak 1.4 iyi bir tercih olmayabilir.
kardesim site bende bilmiom ama aracta hiç bisi yok baktırcma iyice ama ne biliyim tek kafama takıntı ypan 1.4 iste
Bi abide mavisi var, modifiyesiz ful orjinal. araç benim doğandan daha seri gibi ya da süspansiyondan bana öyle geldi çünkü köy yolunda kullandım 5-6 km falan. Arkadaşın tek şikayeti yakıt, motor arabaya yetmiyor deyip durdu. Bi bu konuyu araştır derim, 1.4 iyi bişe olsa doğana da koyardı mühendisi herhalde Big Grin
Valla Kardeş Burdada 98 Modele 4-5 Gibi Rakam Çekiyorlar Galericilerde Satılması Zor Olan Bir Araç Olduğunu Söylüyor Biniciysen Ve Satarken 1-2 Bin Zarar Etmeyi Göze Alıyorsan Al Çekişi Fln Hakkında Benimde Bilgim Yok
abim dedim biri süpriz yaptı cms 40 genis taban +xenon far sis takım buufer padizot felan tek boyam kalcak
Bahsettiğin arac taksi çıkması kafadan isim kaybı var zaten
artı 1.4 oda kayıp...
Ben 97 orjinal boya darbe yok 1.4 şahini 6.750 aldım.Usta vazgeçirdi...Yinede sen bilirsin
(26.02.2012, 00:03)TofasTeam yazdı: [ -> ]"""Ben 97 orjinal boya darbe yok 1.4 şahini 6.750 aldım.Usta vazgeçirdi...Yinede sen bilirsin"""

ali ne zaman aldın vazgeçtin ? haberimiz olmadı.
aynen ali abi bende vaz geçtim Smile

Model yükseltme arayıs tarayıslari zamanında yavuz...