Tofas Team

Tam Versiyon: rolanti de sorun
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Bana bi yardım edin rica ediyorum..

Sorun Araçta rolanti ayarlanıyor daha sonra 1 saatlik yola gitmemde rolanti kendi kendine artıyor biraz yüklenirsem arabaya  gösterge 20 yi buluyor.

Ustaya götürdüm temizlenmesi gerekiyor karbüratörün dedi tamam temizlettik tekrar oldu tekrar götürdüm üçgen mi bi malzeme varmış diyafram o değişmesi gerekiyo tamam değiştirelim hala tekrar gittim karbüratör hava alıyormuş o kapanması gerekiyor tamam kapatalım . Hala aynı ben yoruldum artık hem işçilik veriyoruz hem malzeme parası veriyoruz hala aynı sizce neden yapabilir ?
bu ayar tutmamazlık benzındemı lpg demi yapıyor
(27.07.2018, 10:22)zeykaz yazdı: [ -> ]bu ayar tutmamazlık benzındemı lpg demi yapıyor

lpgdeyken yükselince benzine geçiyorum aynı düşme yapmıyor. Rolanti vidası karbüratörden düşmüştü benim o vidayı yeni açmışlardı
 
(27.07.2018, 10:25)Majesteleri yazdı: [ -> ]Daha önce de söyledim,gaz kelebeğin takılı kaliyor. Yaylarda veya kelebek milinde sorun var. Karburatörcünü de degistir,onun amaci iş yapmak değil.

Bi görüşecem bakalım.
Karbüratörü karbüratörcüyemi temizlettin temizlik deyince aklina sadece söküp temizlenecek takilacak olarak gelmesin o üçgen diyafram yıprandıysa zaten değişmesi gerekir sadece o da değil karbüratör sökülünce değişmesi gereken ne varsa değişmesi gerekir hava aliyosada giderir dalgami geçiyolar aç kurtlara düşmüşsün