Tofas Team

Tam Versiyon: Sizce Çok Mu ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar aracın altında ufak tefek çürükler vardı muayene yapacağımız için ustaya götürdük adam baktı öyle çokta işi yok aslında ama 600 TL fiyat çekti 500 TL'ye anlaştık bıraktık arabayı Perşembe günü teslim edicek sizce çok mu istedi adam yoksa normal mi ? Çünkü 10 tane kaportacı gezdim hiç biri yanaşmadı kimisi elimde iş var yapamam dedi kimisi Tofaş diye bakmak istemedi. Bu adam aldı işi sadece.
Fiyat bize göre çok ama piyasaya göre nolmal (daha ucuza yaptıracak biyer bulamayacağın için.) bu arada çürükler hangi kısımda deve boynu denen yerlerdemi, ayak altındamı, kriko kaldırılan yermi.
bende bir iki yere sormuştum 500 lira demişlerdi benim muayenede deve boynundan kaldi sadece orayi yaptırdım gecen sene 250 lira vermiştim
Deve boynu nere ya Smile
Deve boynu değil fil kulağı deniyor oraya tabanın ön sağ ve sol kısımları Big Grin
Taban çürüklerini komple 500 alıp temizleyip bir de tabancayla zift çekiyorsa fiyat normal
Ama yarım yamalak yapıp bazı bazı macunlayıp silikonlayıp üstüne boya atıp verecekse araba rezil olur
ben 2 parça  15 cm lik şaç kaynattım altına 30 tl verdim sen hesapla maliyetini koltuklar halı elektrik vs komple sökecekse normal tabiki çürügün boyutuna göre degişir.
Kardeş ben komple taban sacını değiştirttim alttan üstten pütür attırdım içinden ziftli kağıt döşetirdim cillop gibi oldu ustayada bi mangal 3 bira hepsi içinde 150 lira tuttu malzeme dahil sanayide knkan olacak yoksa öperler aynı işlemi bizim bir tanıdık yaptırttı 1400 tl parasını almışlar benimki kadarda olmamış inceledim baya bi
[Resim: 477_ADC61_5_FC2_4_C30_88_CB_E1754_E07_FB53.jpg]

[Resim: 9311_B15_D_813_A_40_FD_AE91_7_A4_F48_B27_DF2.jpg]
@71DT899  Bizim tanıdığımız ustalarda 1 contaya 700 lira fiyat çeksin vay be  :haha  , keşke bizimde sizin gibi imkanımız olsa da 150 liraya alt tabanı yaptırabilsek , benim aracımın alt tabanında da çürük kısımlar var ön koltuğun altı ve arkasındaki ayak uzatılan bölüm çürük bildiğimiz yol gözüküyor  , acaba el atsak kendi başımıza sac kaynatabilirmiyiz diye düşünmüyorum değil  Smile .
Fiyat normal aklınızda olsun muayene için olacağını söylemeyin muayeden gecmesi için farklı işlem yapılır muayeden gecer ama sağlıklı kalıcı bişey değildir.

Vestel_5530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaptırdım dün aldım aracı ama pek istediğim şekilde olmamış kriko yerlerini yapmış siyah boyayla boyamış alta komple pütür bile atmamış bu şekilde geçer dedi geçmezse gidicem yanına şunu yap diycem pek istemediğim şekilde yapmış.
Sayfalar: 1 2