Tofas Team

Tam Versiyon: 3 Sıra Radyatör
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sa arkadaşlar bu 3 sıra radyatör hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi vere bilirmi faydası varmı bizim tofaslarin azda olsa hararet sıkıntısını gideriyormu birde 10 gün sonra uzun yola çıkmayı düşünüyorum Antalya tarafına bana faydası olurmu oralarda tavsiye edermisiniz.
İllaki oluyo bende taktırdım soğutma için gerekli olan parçaların düzenli çalışıyorsa soğutmada yararı oluyo
Bakır ısıyı çabuk emer bunun artısı var artı olarak hacim fazlası olduğu için kısa zamanda daha çok suyu soğutmaya alır fark bu ,uzun yola gidecekmişsin o radyatör rüzgarı yedikçe suyu rahat rahat soğutacaktır
3 sıra süper bakır radyatör tavsiye edilir tabiki :ok
Peki alüminyum ile bakır radyatör çok tartışılıyor bakır zor ısınır diyorlar ve soğuma esnasında zor soğur diyorlar içindeki sıcaklığı geri atması zor oluyormuş bir çok kişi bakır tavsiye ediyor bir çok kişide alüminyum tavsiye ediyor kullanan arkadaşlar bakır radyatör de her hangi bir sıkıntı yaşadınız mı ?
Alüminyum dan bakır 3 sıraya geçtim. Soğutma daha geç oluyor bakır da. radyatörü aldığım kişi alüminyum dursun soğutma daha hızlı olur demişti doğru çıktı söylediği.
yeni aldığım kartalda bakır radyatör var gerçekten rampalarda vs farkı hemen belli oluyor alüminyum radyatörde araba et gibi oluyordu rampalarda bu arada devirdaim termostat vs hepsi sıfırdı iki aracımdada
Arabamda bakır radyatör vardı, çöpe atmam gerekince aceleyle alüminyum olandan aldım, yapma pişman olursun dediler nitekim oldum da. Çabuk ısınmaya başladı. Sürekli ısınmadan dolayı soğuma da verimli olmuyordu. Pervane bile taktım hiç faydasını görmedim. Aracıma başka işlem yapmadan sadece 3 sıra kale bakır radyatör aldım, soğutma sistemi bir anda kendine geldi. Şahsi tecrübem bu. Bazı insanlar alüminyumdan daha memnunmuş. Ama bir sürü değişken var. Her şey doğruysa bakır daha iyi çalışıyor.