Tofas Team

Tam Versiyon: Mavi Duman Sekman
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Araç çalıştığında yağ kokusunu duyuyorum çok rahatsoz ediyor onun hariçinde gaza asıldımmı mavidumanı basıyor sekman attırırsak düzelbilir dedi ustaö 1300 tl gibi bi rekam söyledi normal mi fiyst duman atmayın keser dedi tabi aöa yijrnfr bi acıp bakacağız dedi
145 liraya sekman takımı alman malı iyisinden. 60 liraya conta takımı aldım. yağı filtresi kol yatağı derken. 290 lira tuttu.. 1000 lira işçilik mi yazmış. ve kesin konuşmamış. kesebilir demiş. motoru açınca 2000 e kadar yolu var yani. karar senin ustam.
(28.06.2018, 14:36)finder yazdı: [ -> ]145 liraya sekman takımı alman malı iyisinden. 60 liraya conta takımı aldım. yağı filtresi kol yatağı derken. 290 lira tuttu.. 1000 lira işçilik mi yazmış. ve kesin konuşmamış. kesebilir demiş. motoru açınca 2000 e kadar yolu var yani. karar senin ustam.

Öyle valla kardeşim 2000 e sıfır komble yaptırmak daha mantıklı yani bana diyo sadece contalar 250 300 kendi kendşme diyorum ulan bu contalar nası bu kadar tutuyo 300 e parçaları alıcak 1000 tl işcilik ne demek ya en iyisi başka usta bakmak
ustam conta takımı iyisinden aldık. lancia. royal ile arasındaki fark bariz. yağ pompasının altındaki contaya kadar değiştirdik. royal daha ucuzdur. ama ben bu işe insafsızlık derim. yazık günah, millet parayı ağaçtan mı topluyor. dediğin gibi başkasına da göster senin için daha iyi olur.
(28.06.2018, 21:04)finder yazdı: [ -> ]ustam conta takımı iyisinden aldık. lancia. royal ile arasındaki fark bariz. yağ pompasının altındaki contaya kadar değiştirdik. royal daha ucuzdur. ama ben bu işe insafsızlık derim. yazık günah, millet parayı ağaçtan mı topluyor. dediğin gibi başkasına da göster senin için daha iyi olur.

Valla usta akşama kadar ayakta duruyorum para kazanmak kolay değil ustalara gidiyosun sekmanlara kurtarsa bile adamlar direk seni kötü olana yönlendiriyo 2000 diyolar uğraşmak istemiyolar uğraşasalar bile komble yapılacak bi ihtimal kurtarır diyo valla aklımada takılıyo bi şekilde yaptıracam yani takıntılıyım
araba zayıf diye geçen haftalarda kendimiz attık sekmanı. ama şimdi de gaz kokusundan çekiyorum. tesisatta çok sağlam kaçak var. işler çok yoğun akşamına yetişemiyorum. zaten gittiğimde sorunu çözmezlerse aldesa firmasına ulaşıp şikayette bulunacağım. hayatımda böyle bişey yapmadım.  ama boşa uçan gaz 3 katı masraf çıkarıyor. satana kadar abicim sonra salla.. yook olmaz öyle. işte böyle olur diyeceğim.
(28.06.2018, 22:19)finder yazdı: [ -> ]araba zayıf diye geçen haftalarda kendimiz attık sekmanı. ama şimdi de gaz kokusundan çekiyorum. tesisatta çok sağlam kaçak var. işler çok yoğun akşamına yetişemiyorum. zaten gittiğimde sorunu çözmezlerse aldesa firmasına ulaşıp şikayette bulunacağım. hayatımda böyle bişey yapmadım.  ama boşa uçan gaz 3 katı masraf çıkarıyor. satana kadar abicim sonra salla.. yook olmaz öyle. işte böyle olur diyeceğim.

Öyle usta valla bu işler hep sıkıntı allah yardımcımız olsun
Bn şuan memleketteyim. Sanayide 3-4 motor tamircisi var. Birisine Komple motor sordum; 1000 TL bnm işçiliğim dedi. Parçaların tutarı değişebilir, ne istediğine bağlı, sarj, marş, devir daim bakımı da olsun dersen artar dedi. Onlar yapıldı dedim. Rektifiyeci, contalar felan gene 2000 TL olur dedi. Başka bir tamirciye daha sordum; üst kapak sibop, lastik, triger, contalar, rektifiyeci felan 1500 TL, ama bence riske girme, 500 daha harca sekman da atılsın komple yapılsın diyor.

Gel gör ki motor çok sessiz çalışıyor, çekiş iyi, yakıt normal. Sadece ilk çalıştırmada kısa süre mavi duman geldiği oluyor Huh
(28.06.2018, 23:23)erdem2680 yazdı: [ -> ]Bn şuan memleketteyim. Sanayide 3-4 motor tamircisi var. Birisine Komple motor sordum; 1000 TL bnm işçiliğim dedi. Parçaların tutarı değişebilir, ne istediğine bağlı, sarj, marş, devir daim bakımı da olsun dersen artar dedi. Onlar yapıldı dedim. Rektifiyeci, contalar felan gene 2000 TL olur dedi. Başka bir tamirciye daha sordum; üst kapak sibop, lastik, triger, contalar, rektifiyeci felan 1500 TL, ama bence riske girme, 500 daha harca sekman da atılsın komple yapılsın diyor.

Gel gör ki motor çok sessiz çalışıyor, çekiş iyi, yakıt normal. Sadece ilk çalıştırmada kısa süre mavi duman geldiği oluyor Huh

Üstad aynı şekilde bak bende arabımın çekişi gidişi on numara hiç bir sıkıntı yok ama yağ eksiltiyor ve ayrıca 4 5 bin devir vurunca mavi duman bu ilerliyen vakitlerde sıkıntı çıkartmaması için yaptırmak istiyorum
Aynen benimki de yağ eksiltme ve aniden gazı köklersen mavi attığı oluyor.

İlerleyen süreçte ne sıkıntısı olabilir ki. Suan yaptırdık da, daha kötü olunca yaptırdıktan Komple motor 2000 TL diyorlar.
Sayfalar: 1 2