Tofas Team

Tam Versiyon: Bilmediğim buton var
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar dogsn l aracın direksiyonun sol tarafında ki far açma, dörtlü sinyal dugmesi, sisleri yakma düğmeleri olan panelin arkasında siyah bir buton fark ettim ama araç çalışırken bastığım da hiç bir tepki yoktu acaba ne düğmesi olabilir kablolar bağlı gözüküyor sonra toplu kalabalık kabloların arasında kayboluyor
Bilebilmemizin imkanı ihtimali yok böyle düşün eline bir düğme alsan bişeyler taksan senden başka kim bilebilir ne işe yaradığını ? kabloları takip etmekten başka yapabileceğin bişey yok
merhaba mustafa kardeşimizinde dediği gibi takipten başka yol yok . ama o bölgeye genelde direk fan ve ikinci kornanın değiştirici düğmesini koyarlardı eskiden sen bastığımda değişen bişey yok diyosan belki iptal edilmiş bi korna düğmesi olabilir.
Çok esrarengiz belkide acil duruma havaya fırlatma tuşuydu o uçaklardaki gibi Big Grin
İki üç kere bastım daha fırlayan yada fırlatan bişi olmadı ?
bu 2001 doğan ie direksiyonun solunda bir düğme var basınca vırıltı geliyor acaba far yıkama düğmesimi ?
(16.06.2018, 12:45)rantez22 yazdı: [ -> ]bu 2001 doğan ie direksiyonun solunda bir düğme var basınca vırıltı geliyor acaba far yıkama düğmesimi ?

far yıkama sistemi bildiğim kadarıyla öyle değil, kontağı yarım açıp elektirik geldikten sonra far açma tuşunu park konumuna alıyorsun, silecek kolunu kendine doğru çekince hem üst hem de farlar yıkanmış olur.