Tofas Team

Tam Versiyon: 1990 Kartal Rölanti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Öncelıkle Merhaba 1 Hafta önce 1990 Model kartal aldım. Yere Sıfır Basık , Film , egzos renkde mor.. bu kadar gösterısın yanı sıra rezıl etti . hem gazda hemde benzınde calısıyor ama ayagını ceker cekmez stop edıyor araç.. ve metal surtmesı gibi bir ses çıkıyor motor kısmından öyle duyuyorum. sorun da şöyle çıktı arabayı gazda bır kac denemede calıstıramadım benzıne aldım calısır calısmaz yola cıktım bı 5 , 10 dk ıcınde gaz gıdıp gidip gelir gibi oldu araba tekledi ve kapıya yaklasınca kaldı. gaza bastıgımda gıtmıyor metal sesı gelıyordu. öyle ıterek garaja soktuk .  bilenler yardımcı olursa çok sevınırım
Bahsettiginiz şey çok mantıklı geldi ama ani bir vites küçültme olayım felan olmadı sadece yolda gaz gidip gidip geldi araba yemedi , bende daha fazla gaza bastım . toparladı 2 ,3 dakıka sonra mahallenin koşeyi döndugumde gaz gidip gidip geldi üst üste 3 ,4 sefer tekledi boşa dönen bir zincir metal surtmesı gibi bir ses vermeye basladı fazlaca zaten öyle kaldı araç. çalıstırmayı cok denedım subap zarar görmus olabılır mı ?
Çok Yardımcı oldunuz teşekkürler , Sente benim düzeltebilecegim birşeymidir, yoksa tek çözüm Tamirciye ugramak oluyor sanırım  ?