Tofas Team

Tam Versiyon: Siyah Zemin Angel Tip Ayfar Far Kullananlar İçeriye
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
[attachment=708]
[attachment=707]
Beyler artık meşhur olan bu farlar hakkında birkaç şey sorucaktım kullananlara.
1. Bu farlara yapıştırılan piyasada angel halkalar var. Bunların cm'si ne kadar olmak zorunda. Ve bu halkalardan dolayı farlarında ısınma yada yanma gibi sorun yaşayanlar var mı ?
2. Bu farlara xenon ne kadar gidiyor verimlilik ne kadar iyi. Bildiğim kadarıyla uzunlara H1 kısalarda H7 yada her bölmede H7 kullanılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Bilgisi olanlar paylaşırsa memnun oluruz.
Ekledin resimde angel'ın biri büyük biri küçük bak.Piyasadada standarttır onlar. küçük olandan 4 tane alcaksın. işciliği güzel yapmazsan başına bela olur. devamlı düşer tasın içine. Xenon istersende dışlara H7 taktırcan.İçler uzun olduğu için beyaz ampul yeter.yada orjinal sarı.
Angel'ın kutusu 40 lira 2 adet var...
xenon 70'den başlyıo...
İşciliği sen yaparsan Slikon falan derken 160'a biter senin iş Smile
Angeli kendim yaparım dersen Jaluzi çubuğundan da yapılabiliyor.Kısa bir araştırma yaparsanız nette bolca döküman var bu konuda.Sahibinden.com da Bu farları Angel ve Mercek modifiyesiyle birlikte 175 TL'ye satıyorlar.Size alıp Xenon Far takmak kalıyor eğerki kendim uğraşamam derseniz.
zaten ön csmını sökeceksin takmak için ortasından tut ölç kaç cm olduğunu 125mm 105 mm olabilir belki gittigidiyor gibi sitelere 50 liraya bile xenon bulabilirsin yapmışken maliyeti seni zorlamazsa mercekte tak
kardeşim görüntü 10 numara oluyor ama xenon o farları etiriyor tavsiye etmem. ben kaldırdım attım. birde gecegörüşü pek iyi olmuyor.
Mustafa abinin dediği cok doğru bendede siyah zeminli farlardan var ama hic memnun değilim beyaz h7 ampul vardı bende farların içindeki aynası plastik olduğundan eritmiş.Ayrıca aynaları küçük olduğundan ışığı fazla yaymıyo yola.Düz farlara zenon taksan daha güzel olur bence..
(19.02.2012, 12:59)06KRL06 yazdı: [ -> ]Angeli kendim yaparım dersen Jaluzi çubuğundan da yapılabiliyor.Kısa bir araştırma yaparsanız nette bolca döküman var bu konuda.Sahibinden.com da Bu farları Angel ve Mercek modifiyesiyle birlikte 175 TL'ye satıyorlar.Size alıp Xenon Far takmak kalıyor eğerki kendim uğraşamam derseniz.

bana link atarmısın dediğin yapılmış farlar hakkında.
Kod:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-mercekli-engel-ayes-sahin-fari-33094810/detay
Attıgınız linkteki farları alıpta kullanan var mı acaba ?
(21.02.2012, 00:26)tofasteam26 yazdı: [ -> ]Attıgınız linkteki farları alıpta kullanan var mı acaba ?

benvarım ama angel halka falan yoktu direk lambalarını taktım belli süre kullanmıştım
Sayfalar: 1 2 3