Tofas Team

Tam Versiyon: AEB 89 - Bursa - 2000 Şahin 1.6 ie
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Şimdilik bu kadar resim var.. Yapacaklarımı yaptıkça eklemeler yapacağım...
valla araç on numara güzel araç almışşsın sade ve şık maşallah
aynı zamanda iyi bir fotoğrafçısın ne de olsa okulunu okudun daha farklı açılardan albenili resimler de isteriz Big Grin

ALLAH Kaza Bela Vermesin Güzel Araç
Kazasız belasız cezasız kullanmanız dileğiyle...
Maşallah kazasız belasız.Yalnız tavan ile bagaj spoiler ı iyi olmamış bence.İnce spoiler tavsiye ederim.Bir de 11 binlik devir saatinden memnun musunuz?Tepkisi orjinal gibi mi?Ayrıca doğru gösteriyor mu?
Yavuz abim ve diğer arkadaşlarım teşekkür ederim.. Allah razı olsun rabbim hepimize kazasız belasız binmeler nasip eder inşallah.. Yavuz abi resimleri bir kaç ay içinde gör sen Smile Çektikçe eklerim ben..


(18.02.2012, 02:24)Nihat86 yazdı: [ -> ]Maşallah kazasız belasız.Yalnız tavan ile bagaj spoiler ı iyi olmamış bence.İnce spoiler tavsiye ederim.Bir de 11 binlik devir saatinden memnun musunuz?Tepkisi orjinal gibi mi?Ayrıca doğru gösteriyor mu?
Bu konuda haklısın kardeşim alırken böyleydi ben de daha fırsat bulamadım söktürmeye sökünce boya atıcak tahminimce o yüzden biraz tırsıyorum açıkçası bi spoiler yüzünden kaput boyatmıyım diye.. 11 binlik devir saatine gelince sen 3 bin devirdeyken o 2 bin küsürlerde pek randımanlı değil.. değişiriim yakında.. Ben aracı yeni aldım bu haldeydi.. Ama yaptıkça benim farkım görülecek inşallah..

Aramıza Hoş Geldiniz Kazasız Belasız Günler Geçirin İşallah Bu arada bende bursa- setbaşındanım
isterseniz ince spoyler ve takoz karlık hatta orjinal logosuz panjur var.bu arada cepten giriyorum resimleri göremedim.evde bakacağım kismetse
berkay elektrik tesisatımın bakıma ihtiyacı var önceki adamdan kalma bir sürü ıvır zıvır var anlarmısın toplamak lazımaçıkçası..

spoiler, karlık ve panjura ne istiyoruz ? bu gün boyacıma gittim arabadıkiler boya kaldırır mı diye sordum çıkarırız atarsa halleriz dedi. Fiyata göre düşünebilirim.
(18.02.2012, 18:59)msyb yazdı: [ -> ]berkay elektrik tesisatımın bakıma ihtiyacı var önceki adamdan kalma bir sürü ıvır zıvır var anlarmısın toplamak lazımaçıkçası..

eğer Aracın elektirik tesisatı Çok hasarı ise yeniletmek gerekir ama çok fazla maliyet ve orjinali gibi olmaz ne gibi ıvır zıvırlar var ?
Sayfalar: 1 2 3 4