Tofas Team

Tam Versiyon: Canlarım!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: 20180602_164005.jpg]

[Resim: 20180602_164019.jpg]

[Resim: 20180602_163954.jpg]
Şahine pasta cila gibi şeyler yaptırdın mı ?
Önceki sahibine demiştim portakal kabuğu görüntüsü vardı özellikle bagaj kapağında
(06.06.2018, 23:43)Falcon417 yazdı: [ -> ]Şahine pasta cila gibi şeyler yaptırdın mı ?
Önceki sahibine demiştim portakal kabuğu görüntüsü vardı özellikle bagaj kapağında

Evet Mustafa yaptırdım. Portakal kabuğu pütürlerini ben de farkettiydim ilk aldığımda. Şu anda ondan eser yok. İlk pasta cilada tam düzelmediydi. Bi de ilk zamanlar sokağa bırakıyordum. Çoluk çocuk çizmişti biraz. O bahaneyle bi daha pasta cila yaptırdım. Şu anda pürüssüz.
Eski sahibiyle anlaşamamıştık bu konuda Big Grin ama maşallah cam gibi olmuş işte Nazar Boncuğu
Ön tamponu da değiştiricem inşallah. Zaten çizikti. Geçen gün misafirliğe gittim. Şerefsizin biri sol ön köşeye sürtmüş. Tampon baya çizilmiş. Çamurluk da hafif çizik vardı. Lastiğe bile sürtmüş öküz nası becerdiyse o kadar içeride olmasına rağmen. Çamurluk az pastayla düzeldi.
Resimlerden seçemiyorum ama eğer fabrikasyon tamponsa yazık olmuş
Çünkü orijinal diye satılanlar bunların yanına yaklaşamazlar kalite olarak arada dağlar var
Orjinal tamponu çarpıyorsun anında parçalanıyor fabrikasyonlara hiçbişey olmuyor
@Falcon417
Orijinal fabrikasyon olduğunu nasıl anlarım? Eğer öyleyse değiştirmeyebilirim. Birisi bi konuda sıcak hava tabancasından bahsetmişti tampondaki çizikleri gidermek için. Nedir bu işin aslı?
(07.06.2018, 09:28)abdullahmk yazdı: [ -> ]@Falcon417
Orijinal fabrikasyon olduğunu nasıl anlarım? Eğer öyleyse değiştirmeyebilirim. Birisi bi konuda sıcak hava tabancasından bahsetmişti tampondaki çizikleri gidermek için. Nedir bu işin aslı?

merhaba abi o muhabbeti bende biliyorum sıcak hava tabancası çakmak wsws bunlar solan  tampona yapıyolar  oda nasıl zamanlar grileşmiş artık solmuş tampon  sıcagı tutuyosun yuzeyden  hemen siyahlaşıp kararıyor dolayısıyla  cizikler bi nebze olsun azalıyor ama derin   çizikleri geçireceğini peksanmıyorum  ama elıne bi cakma kal bi tut bi köşesine dene  belki olur Smile
@abdullahmk Rengi tam siyah değil hafif koyu griye dönük sendeki tampon fabrikasyon gibi duruşuda ip gibi bakıyorum farların altı falan neredeyse boşluksuz dolayısıyla görünce anlaşılır bu resimden anladığım bu kadar sıcak hava tabancasına gelirsek solmuş grileşmiş tamponu siyah rengine geri döndürmek için yapılıyor
@Falcon417 @006samet006
Tamam ya şimdi hatırladım siz öyle diyince. Solmuşun rengini canlandırmak için diye yazıyordu evet. Bendeki çiziklere yemez çünkü çoğu derin. Arka tampon tertemiz.
Şu anda çok kararsız kaldım değiştirip değiştirmemek konusunda  Huh
@Buraktugra
Eyvallah kardeşim Allah cümlemizin aracına kaza bela vermesin.
Sayfalar: 1 2