Tofas Team

Tam Versiyon: Geri görüş kamerası acil yardım lütfen !!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar benim 98 model kartal aracımda 1 din ekranlı teyp mevcuttur.Buna bağlamak için bir adet geri görüş kamerası aldım fakat kameradan çıkan av kablosunun teybin arkasında bağlayacağım soket yok.aşağıda resimde kırmızı daire içerisine aldığım çok uçlu av in girişleri soketi yok.bu soketin adını ve nereden temin edebileceğimi bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba.
[Resim: ZAuqFc.jpg]
Teybinin marka modeli nedir Bekir abi ?
Xtrons d713
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcRqqYvBzSaa4LbpW_O6e0f...gDTbBtGSQg]
Digicom izmir müdürü ile görüştüm fakat bu markaya bağlı olmadıkları için ürün ve ürün parçaları ellerinde yokmuş ama teyp elimizde olsa farklı bi markanın (pıonerr,roadstar vs. gibi) soketlerini denerdik dedi. İnternette de biraz araştırdım yurt dışı menşei bi marka Türkiye bayiisini ben bulamadım açıkcası. Mecbur bir teypciye götürüp farklı markanın soketlerini denemen gerekiyor abi. Kendi orjinal soketini alman için yurt dışıyla iletişime geçmen gerek buda imkansız gibi bir şey sanırım.
Eyvallah kardeşim emeklerin için.Her teypçide var mıdır bu soketlerden.
(04.06.2018, 11:42)bekiroguzhan yazdı: [ -> ]Eyvallah kardeşim emeklerin için.Her teypçide var mıdır bu soketlerden.

Bu tarz soketlerden ellerinde mevcut hepsinin abi ama önemli olan diğer markaların soketlerinin senin teybe uyumlu olması bunun içinde biraz teypcileri gezmen gerekiyor Smile