Tofas Team

Tam Versiyon: KartalS klima olurmu ???
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaslar piyasada ki oluculer yuzunden aracimi satmaktan vazgectim. Ufak tefek kaporta islerim var onlari halledicem az biraz da motorla ilgili islemler var. Yag yakma sıkıntısı ve biraz guclendirme islemlwri dusunuyorum.
Ama asil en onemli ve öldürücü nokta KLİMA. Acaba klima uygulamasi yapan arkadaslarimiz varmi ??
Yazin karadenize gidiyorum ve sadece gidiş 11-12 saat suruyor. Klimasiz gitmek izdirap geliyor. Eger yapabilirsem klima ve motor bolumunden sicak hava gelmesin diye yalitim yapmayi planliyorum.
Facebook grubunda görmüştüm, izmir tarafında 2000 liraya komple takan varmış mutlaka bursada da yapan vardır
87 model doğanım varken ( yaklaşık 1,5 sene önce ) Klima işini araştırdığım dönemde 3 bin liraya yakın bir fiyat çıkarttılar hatta alaycı bir tavırla abi araba kaç lira zaten diye dalga geçmişlerdi. Sinirlenince hır gür çıkmasın diye kapadım kaputu çıktım dışarı.
(01.06.2018, 08:13)onurlu_cocuk yazdı: [ -> ]87 model doğanım varken ( yaklaşık 1,5 sene önce ) Klima işini araştırdığım dönemde 3 bin liraya yakın bir fiyat çıkarttılar hatta alaycı bir tavırla abi araba kaç lira zaten diye dalga geçmişlerdi. Sinirlenince hır gür çıkmasın diye kapadım kaputu çıktım dışarı.

Yav yok sanane hemi ister 3 bin verir yaptırırım, ister 10 bin verir yaptırırım sanane benim arabamın değerinden. Kaza yaptım arka tamponum kırıldı karşı taraf anlayışlı ustaya gidelim yenisini taktıralım kardeşim dedi tamam abi dedim gittik ustasına " Bu tampon yapışır yaa yenisine gerek yohh altı üstü gartal deyilmi " dedi. Ustayı öldürüyodum sanayide. Sanane benim arabamdan benim arabamı senin satın alman için paradan çok şeye ihtiyacın var. Deli oluyorum böyle tofaşları küçümseyerek konuşan ustalara insanlara şerefsizler ya.
(31.05.2018, 18:15)emre_tokay yazdı: [ -> ]Merhaba arkadaslar piyasada ki oluculer yuzunden aracimi satmaktan vazgectim. Ufak tefek kaporta islerim var onlari halledicem az biraz da motorla ilgili islemler var. Yag yakma sıkıntısı ve biraz guclendirme islemlwri dusunuyorum.
Ama asil en onemli ve öldürücü nokta KLİMA. Acaba klima uygulamasi yapan arkadaslarimiz varmi ??
Yazin karadenize gidiyorum ve sadece gidiş 11-12 saat suruyor. Klimasiz gitmek izdirap geliyor. Eger yapabilirsem klima ve motor bolumunden sicak hava gelmesin diye yalitim yapmayi planliyorum.


[Resim: Screenshot_20180531_011113.png]
Bunu yapan ustayı bulmak lazımSmile
Ebaydan getirmiş takmış bunlar yurt dışında satılıyor
(01.06.2018, 18:25)Falcon417 yazdı: [ -> ]Ebaydan getirmiş takmış bunlar yurt dışında satılıyor

abi fiyatta bi bilgin varmı bide ne diyip bulabillirim ebaydan?
Universal underdash a/c kit yazarak görsellerde ararsan modelleri görebilirsin
(02.06.2018, 00:04)Falcon417 yazdı: [ -> ]Universal underdash a/c kit yazarak görsellerde ararsan modelleri görebilirsin

peki mustafa abi çıkma kazalı bir doğandan kartaldan alıp taksak olmaz mı ?
(02.06.2018, 00:26)rantez22 yazdı: [ -> ]peki mustafa abi çıkma kazalı bir doğandan kartaldan alıp taksak olmaz mı ?

Bulabilirsen bul tak o kadar kolay mı Smile
Sayfalar: 1 2 3