Tofas Team

Tam Versiyon: Forum eskisi gibi değil
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Forum eskisi gibi değil eskiden her konuya 10 yorum yapılıyodu şimdi yok neden
Ramazan ayı nedeiyle olabilir mi bir de önümüz yaz millet tatil yapacak falan
Belirli bir nedeni olmadığını düşünüyorum. Herkes her konuya yorum yapsa kafa karışıklığından başka bir şey olmaz  kimisi işinde çalışıyor dakika başı forumda takılamıyor olabilir.
Örneğin Bir sorununuza cevap arayacaksınız ki forum genel anlamda bu şekilde işliyor  konuyu gören okuyor ve varsa tecrübesi veya en ufak bir bildiği duruma göre kesin veya fikir yürüterek şu şu sebepten olabilir diyor ve cevap veriyor. Her önüne gelen bilse de bilmese de kesin budur dese  Smile  düşünsenize neler olur sağlam olan bir şeyin bile bozulmasına veya daha kötü sonuçlar doğmasına sebep olur diye düşünüyorum.

Bence bir sıkıntı yok hatta şöyle birşey olduğu düşüncesindeyim, her ne kadar farklı illerden olsak ta birbirimizi tanımasak ta yeni üyeler dahil bile olsa sorunun hemen çözümüne odaklı ilişki kuruluyor zaman kaybettirici, oyalayıcı, alaycı yaklaşım asla görmedim ve en önemlisi aynı yaşlarda veya değil kullanıcılar birbirlerine gerçekten saygı gösteriyor bu forumda en sevdiğim ve takdir ettiğim yanlarından bir tanesi.
Ramazanda millet bayılıyor artık ben ilk defa bir ramazanda bu kadar zorlanıyorum bir ara acile götürün beni bile dedim orucu geç açıyorsun yediğin yemeğin ağırlığı derken uyumak gerekiyor sahur erken vakit olduğundan sana pek bişey kalmıyor ramazan sonrası işler değişir
Ramazan ayında olduğımuz için millet iş güçten sonra hemen dinleniyor sahura yine kalkıyor.Bu yüzden forumda aktif olamıyorlar diye düşünüyorum.
Valla ben masabaşı işte olduğum için 7/24 foruma girebiliyorum iş yerinde ama tabi ki iş şartları çok farklı olan arkadaşlarımız abilerimiz var birde ramazan olunca bırakın foruma girmeyi günü ayakta geçirmek istemezler. Diye düşünüyorum Smile
çogu kişi foruma araçtan ziyade vakit geçirmek resim ve videolara bakmak için giriyorlar yoksa pek bir işimiz yok arabayla  birde ramazan dolayısı ile konularda geçip gidiyorum okumuyorum bile ramazanda insan robot gibi oluyor sigarasızlık su yemek ihtiyacı olunca çogu kişi tatil vs çalışma koşulları derken forum aklına bile gelmiyordur.
Ben burdayım ataman. Sormak istediğin birşey varsa dilimin döndüğü kadar yardımcı olmaya çalışırım. Tabiki Motor tamircisi, Oto elektirikçisi, oto kaportacısı, şahseci, döşemeci değilim. ama 20 yıllık tofaş binicisiyim.
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için tt ailesi
Ramazan değilde niyetsiz olanlar bitirdi bizi sigaraları soğuk suları dönerleri aleni aleni yedi içtiler sosyapsikopat yaptılar bizi değil arabayla ilgilenmek arabaya binmek dahi istemiyorum