Tofas Team

Tam Versiyon: Ne kadar masraf tutar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sigorta sonucu belli değil ama da arka kapi da gocuk var arka çamurluk ağzı değişecek kapı ici de göçmüş sadece kaportaya 750 dediler boya macun haric çok değilmi sizce
[Resim: Screenshot_2018_05_23_17_58_04.png]
cok tabi en baba 350-400 geçmiş olsun
Sağol allah sizi esirgesin kazada haklı taraf olsan bile sıkıntı  Bi dunya uğraşıyorsun  zaman kaybı
sagolasın abi öyle de cana gelecegine mala gelsin yapıluır
s.a geçmiş olsun. araç size yandan vurduğu için tramer sonucunda haklı çıkma ihtimaliniz var. eğer öyle olursa fiat servisine veya özel servise aracı verin, müşteri temsilcisiyle muhattap olun. serviste değişmesi gereken her şeyi değiştirirler, doğru düzgün boyanır. normal tamircilerin tavırları insanı deli ediyor, sank bedava yapıyorlar.

eğer olur da haksız çıkarsanız, benim araban çıkan arka sağ kapıyı size verebilirim. biraz çürük ama idare eder durumda. yani durumunuz sıkışıksa eğer geçici olarak takabilirsiniz. gerçi siz Ankara'da, bn İstanbul'da nasıl olur bilmiyorum.
çok teşekkür ederim kapı teklifiniz için kapı sağlam hafif bi çöküntü var sadece parça 20 tl çamurluk ağızı sıfırı burda alıp kendim taşla kesip kaynatmayı düşünüyorum
Arka amortisör kulesiyle amortisöre de bence baktır. Lastikten alınan darbede amortisörü eğebilir yada kuleyi oynatabilir.
Verdiğimiz ustaya belirttik kusur bende çıkmazsa bakılacak bende çıkarsa yapılmayacak zaten