Tofas Team

Tam Versiyon: 250 km lik yola cikiyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamlar dostlar, bugun yani persembe sercemle bursadan canakkaleye gidecegim. Umarim yolda sorun yasatmaz. Havalarda sicak biraz, 6 li vantilatoru takamadim zira radayator davlumbazindan ulasilamiyor somunlarina.
Eski tip ateslemede meksefe ve platin ariza belirtileri nedir bilen varmi??
Tavsiyeler ve bilgi icin cok tesekkurler Burak.
triger kayışı,platin,meksefe
Kayışları değiştir teker bilyalarini da kontrol ettir yağ su zaten kontrol et her zaman 1 lt yağda bulundur yanında
Selamlar arkadaslar, salimen canakkaleye vardim. Ortalama 100 km hizla geldim. Arac orta yuklu idi. Yakit ortalamam 1 litre lpg9,5 km yol. Olarak gerceklesti. Araci 130 km hizda uzun sure kullaninca hararet yaridan yukarda seyrediyor. Hava da sicak olunca sogutma sistemi cok kafi gelmiyor. 6 kanatli pervane yazin sart bence.
Müsait olduğumda şahinimle türkiye turuna çıkmayı düşünüyorum.
Ben de ailemle birlikte Ankara'ya kız kardeşime iftara gidicem bir haftasonu inşallah. Eşim kabul ederse Şahin'le gitmek istiyorum. Nasıl bir yolculuk olur çok merak ediyorum. Beni yorar mı? Özellikle yakıt tüketiminin ne olacağını merak ediyorum. 8 litrenin altında düşebilir miyim acaba?
Doğru diyosun @Buraktugra. Hadi ben neyse de eşime oruçlu haliyle sıkıntı olabilir çünkü klima yok. Arkaya çocuk koltuğu da bağlanamadığı için çocuklar da ona sıkıntı çıkaracak. Valla babamlar da gelirse eşimi ve çocukları babamın arabaya sallarım. Ben yalnız kalırım ama yine Şahinle gitmek isterim.
(18.05.2018, 13:21)abdullahmk yazdı: [ -> ]Ben de ailemle birlikte Ankara'ya kız kardeşime iftara gidicem bir haftasonu inşallah. Eşim kabul ederse Şahin'le gitmek istiyorum. Nasıl bir yolculuk olur çok merak ediyorum. Beni yorar mı? Özellikle yakıt tüketiminin ne olacağını merak ediyorum. 8 litrenin altında düşebilir miyim acaba?

Benzinde 90 100 arası hızlarda 7 7.5 litre civarı yakıyor abi
benzinde yüksek vites düşük devirde git abi en iyi çözüm bayırlardada gazı kes en iyi tasarruf yontemi.
Sayfalar: 1 2