Tofas Team

Tam Versiyon: şahin S yaprak mikser montajı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
[attachment=697]
[attachment=698]
[attachment=699]
[attachment=700]
[attachment=701]
[attachment=702]
merhaba arkadaşlar yaprak mikserin montajını bugün yaptırdım, bununla birlikte karbüratörü komple dagıttırdım bütün diyaframları değişti, birinci boğaz kelebeği aşınmıştı oda değişti karbüratörüm sıfır ayarında oldu bütün ayarları yapıldı, jikle içerden elle çekiliyordu, otomatik jikle devreye alındı Smile
disbiribitör kapağı, buji kabloları, elektronik ateşleme modülü, avans vakum otomatigi değişti, radyatör temizlendi ve antifiriz değişti, lpg beyni brc ile değişti... yani anlıycagınız bayabir bakım yapıldı.
eskiye nazaran araba saat gibi çalışıyor gazda ve benzinde, devirlenmesi biraz canlandı çok fazla farkedemedim performansı ne derece değişti ama tabancayla avans ayarı yaapılması gerekli ondan sonra sonuç belli olacak Smile yakıt konusuna gelince onuda ilerleyen zamanlarda denemelerim sonucu bu konu altında paylaşırım.
Mehmet Bey hayırlı olsun bayağı bir bakım da yaptırmışsınız , uzun süre ateşleme sisteminden sıkıntı çekmezsiniz inşallah.Biz de avans tabancasıyla yaptırdık avans ayarını imkanınız varsa mutlaka yaptırın.S motorda sonuçlarını merak ediyorduk yaprak mikserin.En kısa zamanda bekliyoruz.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
(11.02.2012, 22:38)umuttuner yazdı: [ -> ]Mehmet Bey hayırlı olsun bayağı bir bakım da yaptırmışsınız , uzun süre ateşleme sisteminden sıkıntı çekmezsiniz inşallah.Biz de avans tabancasıyla yaptırdık avans ayarını imkanınız varsa mutlaka yaptırın.S motorda sonuçlarını merak ediyorduk yaprak mikserin.En kısa zamanda bekliyoruz.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

teşekkür ederim arkadaşım, sitede S motorda yaprak mikserden randıman alan yok galiba yanlış hatırlamıyorsam! inş ben ilk olacagım Smile bu arada avans ayarı gercekten çok önemli arabanın hızlanması ve son hızında etken.
Bende Taktırdım 98 model şahin s lpg güzel oldu fakat benzinde araç hiç gitmiyor kapış pompasının ayağınıda büktük ama benzinde arac fazla yemiyor sizde böyle bir sorun oldu mu ?
(12.02.2012, 23:14)binaryy yazdı: [ -> ]Bende Taktırdım 98 model şahin s lpg güzel oldu fakat benzinde araç hiç gitmiyor kapış pompasının ayağınıda büktük ama benzinde arac fazla yemiyor sizde böyle bir sorun oldu mu ?
Sanırım sizinle tanışmadık , lütfen linki inceler misiniz?
http://www.tofasteam.com/forum-uye-tanitim-bilgileri
(12.02.2012, 23:14)binaryy yazdı: [ -> ]Bende Taktırdım 98 model şahin s lpg güzel oldu fakat benzinde araç hiç gitmiyor kapış pompasının ayağınıda büktük ama benzinde arac fazla yemiyor sizde böyle bir sorun oldu mu ?

benzinde ilk gaz vermede bi poturdama oluyo okadar, şuanda avans ayarı yapılması gerekiyor arabaya ondan sonra bakıcaz nasıl olmuş ayarları.
Hayırlı olsun Mehmet Bey
Çimen lpgnin sitesinde verdiği resimde daha farklı bir mikser var ???
[Resim: Resim2.jpg]
Mustafa iyi dikkat etmişsin , biri yandan vanalı diğeri üstten vanalı Huh
evet arkadaşlar mikserde şuanda hiçbir sıkıntı yok, gazda ve benzinde saat gibi çalışıyor rolanti 700le 800 devir arası motorda titreme yok gaz yemesi çok iyi, en iyi tarafıda hiç bantlama yapılmadı filtre kazanına!! gaz tam bitti, 20 tl lik gaz aldım bakalım kaç km yapacak sabırsızlanıyorum Big Grin taktırmayan arkadaşlar daha ne duruyorsunuz....
Sayfalar: 1 2 3