Tofas Team

Tam Versiyon: Trafik tescil işlemleri artık noterlerde yapılıyor!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar.

Bugün LPG söküm işlemleri sonucu ruhsat değişeceği için emniyete gittim. Ancak bana tescil ve ruhsat işlerinin artık noterlerde yapıldığını söylediler. Ben de en yakın notere gittim ve 10 dakikada yeni ruhsatıma kavuştum. Aşağıda noterde çektiğim bilgilendirme pankartına ait fotoğrafı görebilirsiniz.

[Resim: 20180510_110311.jpg]

Ayrıca ruhsatların, muayene pullarının olduğu nüshası artık kullanılmıyormuş. Zaten muayenelerde pulları ruhsata değil, direk muayene sonuç belgesine yapıştırıyorlar. Bu sebeple o nüsha artık çöp. Ruhsat kabınızda yer işgal etmemesi için çıkarıp atabilirsiniz. Ben direk yırtıp attım  Smile  Dolayısıyla bu durumda muayene sonuç belgesi her daim yanınızda olması gerekiyor.
Bununla birlikte egzoz emisyon ölçüm raporu da eskiden yeşil çerçeveli bir kağıt üzerine yazılarak yapılıyordu. Artık o da kalktı ve direk bir A4 kağıdına sonucu gösteren rapor basıp veriyorlar. Dolayısıyla bunu da her daim yanınızda taşımanız gerekiyor.
Peki e devletten uzerinize kayitli araclarin muayene rapor kagidini alabildiginizi biliyormusunuz? Bilmeyenlere duyurulur. Muayne kagidinizmi kayip uzulmeye gerek yok. Bir tik ötenizde. Hemde barkodlu Smile)

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(10.05.2018, 16:33)ahmet27 yazdı: [ -> ]Peki e devletten uzerinize kayitli araclarin muayene rapor kagidini alabildiginizi biliyormusunuz? Bilmeyenlere duyurulur. Muayne kagidinizmi kayip uzulmeye gerek yok. Bir tik ötenizde. Hemde barkodlu Smile)

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu iyiymiş işte bilmiyordum.
Çok yerinde ve güzel bi uygulama oldu bence