Tofas Team

Tam Versiyon: Park ve normal farlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaslar iyi gunler kisa ve uzun farlarla birlikte park ampulleride yaniyo.parklari acinca normal yaniyor ama faelari acinca parklar sonmuyor normal farlarla beraber yaniyor.normal bir durummudur nasil cozerim.
Öyle olması gerekiyor zaten normal yani
Normal olan bu yanlış bişey yok parkı söndürürsen stoplar ve göstergede söner
Kisa farlari actigimizda park anpulleridemi yaniyor.yani park ampullari beyaz kisa ve uzunlar sari farlari actigimda beyaz sari goruntusunde yaniyor farlarim bu normalmi. Gostergelerden bahsermiyorum yanlis anlasilmasin.
Yazdığından tam olarak ne anlatmak istediğini anlamadım ama şöyle anlatayım; far butonundaki ilk kademe ön ve arka park lambalarını yakar. İkinci kademe kısa farları yakar ama parkların hiç biri sönmez. Direksiyonun solundaki uzun koldan da uzunları yakarsın. Sanırım uzunları yakınca kısalar sönüyordu tam emin değilim. Beyaz ve sarı renklerden bahsetmişsin. Tam anlaşılmıyor orası ama sanırım ya parkların ya da kısa farların beyaz ampul. Tavsiyem tüm ampuller standart sarı akkor ampul olsun
Derdimi anlamissin abdullahmk dostum.ikinci kademede kisa kisa ve parklar sonmuyorsa sorun yok.acemilik iste parklar beyaz kisalar sari.parklara beyaz takinca boyle birsey farkettim demekki normal bir durummus.
Evet normal ama parklara da bence normal sarı ampul taktır. Bak bilmeden rahatsız olmuşsun renk karışıklığından dolayı  Smile