Tofas Team

Tam Versiyon: Ses Döşemeyi Düsünuyorum Fikirlerinizi Almak Istiyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Aşağıda Yapmak Istediklerim Ve Sorularim Var Siz Degerli Abilerimin Kardeslerimin cevapları için tesekkur ederim.

1-Araba pederin bagajda yer kaplasın istemiyor Bagajın Sağ Tarafına Bass Koymak Istiyorum Oraya Gore Uyucak Bas varmıdır ?

https://goo.gl/images/ap7Yzd

2-Amfide Alacam Ama Nereye Montajını yaptirtayım (Koltuk Altına Dahamı Iyi Olur) Yer Kaplasin Gozuksun Istemiyorum.
3-Ön Kapıların Hopörlerini Degistirtmek Istiyorum. Orjinallik bozulmasını istemiyorum yani ceplik felan koymucam Piooner Almayı düsünüyorum Ne dersiniz ?
4- Arka Orjinal Pandizota Normalde 13cmlik 2 adet koyucaktım ama forumda öyle yapmayın dediler 3 tane arkaya 16cmlik koyucam orjinal pandizota sığarmı Pandizota kim delik açıp yapar ? Veya Oraya Düz Uyucak Şekilde 3veya 4lü hoporler kabini alabilirim
5- Teypim 50tllik teyp onuda değiştirmek istiyorum Kullanımı Kolay Kaliteli Ses çıkarsın Pioneer gibi
(06.05.2018, 14:27)Buraktugra yazdı: [ -> ]1. Bass kutusunu kendin olculerle yaptirabilirsin.mobilyaci halleder elinden geliyorsa olcu malzeme alip kendinde yapabilirsin. (Ama baban istemiyormus bence ne koyarsan koy gozune batacak Big Grin )
2. Amfiyi oyle ayak felan temas edecek yere koyma.
3. Bence kaliteli 13cm hoparlor normal 16 cm hoparlorden daha kaliteli ses verebilir. Sesin ne kadar ciktigi degil ne kadar temiz ciktigi onemli (kendi gorusum)
4. Arka pandizot hazir yerleri olanlardan var zaten 4lu. Onlardab alip onlara göre hoparlor alabilirsin. Delik acma isini de yine mobilyaci veya elinden gelirse sende yapabilirsin.
5. Zaten istedigin kadar kaliteli haporlor al teybin cikis gucu dusukse tatmin etmez seni.

Bence kaliteli teyp kaliteli hoparlor seni tatmin edecek hemde babanin gozune batmamis olacak bass amfi olayina girme Smile birseyleri yaparken ince ince yap. Adamin gozu alissin Smile bi anda hepsini yapipda gozune batmasin Smile ilerleyen zamanlarda da bass ve amfi dusunuruz Smile

Burak Abi bana yaptiğin tum yorumlar icin tesekkur ederim bass da su olaydan korkuyorum adam ferdi ibo muslum dinlerkende bass sesi gelirmi yoksa bassli sarkilardami bass titrer ? Arkaya Pandizot bulursam 16cmlik bulurum demi 13lük yoktur
Diğer konuda yardımcı olmuştum tekrar tekrar konu açma o konuda verdiğim link sahibine ulaş dükkanına var kafandaki neyse sana yardımcı olurlar başka türlü çözemezsin bu işi
(06.05.2018, 15:58)Buraktugra yazdı: [ -> ]Teyplerde bass tiz ayarlari var ki kardesim. Istedigin gibi kısıp ayarlama sansin var. Zaten basin kaliteli degilse basa yuklenince fena cizirti yapabilir. Onun icin kivamli bir ses ayari yapilabilir. 13 luk hic gozume carpmadi kardesim ya belki vardir ama benim gozume hic carpmadi. Bir bakayim.

Baktim yuvarlak 13 cm acilmis pandozitler var ama muhtemelen sahislarin kendi calismalari detay incelemek lazim ama.

Rica ederim kardesim sanki ne kadar yardimci olabildim. Keske daha fazla yardimci olabilsem.
Çok yardımcı oldunda abi benim merak ettiğim şu benim arka pandizot orjinal
2 adet hoporlerim var acaba onlar kaç cm'dir? Tahminimce 13
Bu arka pandizota 3 adet 16cmlik Delip Orjinaline konulabilinirmi ?
Bass içinde sağ tarafı ölçtüm 30cmlik bass büyük geliyor ama 20lik uyuyor.
20cm lik bası onerirmisin