Tofas Team

Tam Versiyon: Lpg anahtari dugmesi bozuldu farkli marka taksam farkeder mi ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaslar selamun aleykum lpg dugmesi anahtar benzine cekdigimde tik deyip kalmiyor elimle basili tutmam gerekiyor elimi cekdigimde gidiyo bu yuzden aradasda bitane yedek var atikerin dugmesi markalar farkli olsa bi problem olurmu o dugmeyi baglasak uyar mi bilgi verebilirmisiniz sonucda dugme olur diye dusunuyorum ben bos yere sokmeyelim
[img][Resim: Id403b.png][/img]
olmaz melesef aynı markada bile uymuyor geçen bende taktım aynı markadan kablo renklerini uydurursan istedigin markanın kini takabilirsin.
Farklı marka soketi uyarsa olur ama gostergesi çalışmaz. Benimki mimgas di tırnağın biri kararmış zor çalışıyordu atikerle değiştirdi usta çalışıyor ama doluluk göstermiyor.
Sorun olmaz olur Soketi de zaten uymasa bile ona uyduruyorlar
Eyw ozaman yapamazsam bi usta bize saplar yine bi dugme parasi isterler buyuk bi ihtimal sagolun arkadaslar
(05.05.2018, 23:20)exsantric yazdı: [ -> ]olmaz melesef aynı markada bile uymuyor geçen bende taktım aynı markadan kablo renklerini uydurursan istedigin markanın kini takabilirsin.

allah allah nasıl uymuyor yasin gecen sen konu açtıgında ben uyar demiştim bizim dükkanda 4.5 tane var hepsi sağlam eminim teker teker denedim farklı anahtarları hepsinde de çalıştı entresan..