Tofas Team

Tam Versiyon: Kaporta boya ustası istanbul ve çevre iller
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamun aleyküm cümletten hayırlı akşamlar 1,5 senedir günde ortalama 100 km yaptığım serçeyi istirahate ayırıyorum haliyle o kadar km zaten 88 model kaporta içler acısı hale geldi şimdi aracı kurtarmaya çalışıyorum satıp yenisini almayı tavsiye edenler olur ama anılar vs çok başka birşey olduğu için toplama kararı aldım istanbulda ve çevresinde ustalığından emin olunan usta arıyorum varsa bilgilendirirmisiniz.
[Resim: DSC_0813.jpg]

[Resim: DSC_0814.jpg]

[Resim: DSC_0815.jpg]

[Resim: DSC_0824.jpg]

[Resim: DSC_0825.jpg]

[Resim: DSC_0826.jpg]

[Resim: DSC_0832.jpg]

[Resim: DSC_0834.jpg]

[Resim: DSC_0835.jpg]

[Resim: DSC_0836.jpg]

[Resim: DSC_0839.jpg]

Alt kısım ve bagaj çok kötü onun haricinde çok uğraştırmazdı heralde ama zaten saç değiştirticem arkayı komple büyük ihtimal birde altı gerçi usta daha iyi bilir ama bakalım adres olur telefon olur yardımlarınızı bekliyorum.
(05.05.2018, 04:51)Buraktugra yazdı: [ -> ]Kardesim simdiden Rabbim kolaylik ve sabır nasip etsin. Bende serceyi topluyorum bi serce parasi verdim suana kadar diyebilirim. Biraz fiyatlar tuzlu. Gerci ben izmirdeyim ama istanbulda da farkli olacağını sanmiyorum. Insallah emeklerinin karsiligini Rabbim nasip etsin. Simdiden kolay gelsin

Allah razı olsun abi eyvallah Rabbim kaza bela vermesin güle güle kullanırsın inşallah
Topkapı teknik Oto Sanayi Sitesinde Şener Oto var kesinlikle tavsiye ederim ??
seyrantepe'de murat usta var ford özel servisinde çalışıyor iyi kaporta boyacıdır fiyatlarıda uygun kendine çalışıyor 1000tllik işimi 400tl ye guzel halletti.
Selamlar , aracin son durumu nedir. İslemler bitti mi ??