Tofas Team

Tam Versiyon: Otomatik Cam Hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar 2 ay oldu sanırım bir sorunum var çözemedim hala ön 2 cam durduk yere gitti tuşlara bassam da camlar ne iniyor ne kalkıyor o kadar söktüm uğraştım olmadı hadi bir tane motoru bozuldu desek eyvallah ama iki cam motoru da aynı anda bozulmaz diye düşünüyorum normalde çalışıyordu 5 dakika sonra ne olduysa çalışmamaya başladı sanayiye götürücem artık ama buna kim bakar acaba ? Elektrikçi mi yoksa başkası mı bilen var mı acaba ? Elektrik geliyor cam tuşlarında ki lambalar yanıyor ama tuşlara basınca lambalar sönüyor elektrik mi kesiyor yoksa camların sigortası mı değişecek çözemedim. Yardımcı olurmusunuz ?
(04.05.2018, 23:29)Buraktugra yazdı: [ -> ]Elektrikçi bakar.

Teşekkürler abi. Sence ne sorun olabilir 10-20 TL ile yırtarmıyız işten ? Çünkü tuşlara basınca lambaları sönüyor bırakınca geri yanıyor.
cam düğmesini arızalanmıştır. benim sağ cam düğmesi arızalanmıştı, bir anda cam inmez olmuştu. şoför tarafından da çalışmıyordu. Elektrikçi arkadaşımı aradım durumu anlattım, o da düğmeleri kontrol etmemi söyledi. İki tarafında düğmesini aldım denedim sağ taraf arızalı çıktı. diğerini iade ettim.
belkide senin de öyledir.
Düğme var elimde sıfır onu taktım aynısı çalışmıyor yani. Elektrikten anlamam.
Kisa devre var gibi biryerde. Basinca isiklar sönuyorsa. Dugmeye basinca gosterge de isik yanma durumu felan varmi?

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolun arkadaşlar çözdüm sonunda. Bir yere baktırdım yok motoru değişecek yok bilmem ne motor alıp verirsem takmasına 70 TL alacakmış yahu ne var takmasında falan derken benim asıl elektrikçiye gösterdim o motor değiştir diyene selamımı söyle dedi eski almıyormuş sanırım kapının ordaki kabloyu bağladı falan 10 TL verdim şuan camlar sorunsuz çalışıyor  :ohoh

Eski değil eksi almıyormuş pardon  :ok