Tofas Team

Tam Versiyon: Oto Aksesuar & Performans
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Güzel olur valla hayırlısı olsun kardeşim Smile Allah nasip eder açarsan haberim olsun, açılışa gelirim ben Smile
Şimdiden hayırlı olsun kardeşim... Açarsan bundan sonra aksesuarcimiz sensin Smile babamın bir lafı var çok sevdiğim yapılan işin iyisi kötüsü olmaz...
Akçaabatta çok programlı lise karşısındaki sanayiyi düşünüyorum ama bakalım net değil orası fiyatı biraz yüksek.
aç rizeden gelelim usta  =)
(04.05.2018, 23:04)61KB667 yazdı: [ -> ]Tabiki anlasmali kargo olacak Smile kapida odeme vesaire Smile sahibindendende satis olacak.Resmi web siteside olur nasipse.

Yap krdşm her ürünümüzü senden alırız tabi. Bu sayfayada spomsorluk yap bitti.
Selamın aleyküm.Bugün bi dükkan sahibiyle konuştuk anlaştık gibi birşey.Şimdi belediyeye vs gidip soruşturacağız acaba basit usül'e bi tabi tutulacağız vesaire diye.İnşallah pazartesi günü dükkanı tutacağız duruma göre.Ramazan'da dükkanı toparlayıp hazırlarım ramazan sonrası açılış olur sanırım.Yada o kadar sürmeyebilir.
Şimdiden hayırlı ugurlu olsun hayırlı işler. Ürünlerin bi sitesini yapip burda paylaşırsan alcak oldullarımızın siparişini veririz kapıda ödemeli olursa cok iyi olur.
Sanırım basit usül ticaretlerde internet üzerinden satış yapmak yasakmış.Normal deftere tabi olan ticaretlerde satış yapabiliyormuşsun.Veya internet üzerinden satış yaptığında fatura kesmeden satabiliniyor olabilir.
(11.05.2018, 00:57)61KB667 yazdı: [ -> ]Sanırım basit usül ticaretlerde internet üzerinden satış yapmak yasakmış.Normal deftere tabi olan ticaretlerde satış yapabiliyormuşsun.Veya internet üzerinden satış yaptığında fatura kesmeden satabiliniyor olabilir.

Yanılmıyorsam 2007 gibi sahibinden ve GittiGidiyor dan alım satım bilgilerini alıp faturasız satış yapanlara epey sıkıntı çıkartmıştı vergi daireleri. Bir araştırın. En iyisi işletmenizi hangi usülde açacagınızı mihasebecinizle görüşmeniz.

Şimdiden hayırlı olsun.
Bugün belediyeye gittim muhasebecilerle konuştum büyük ihtimalle basit usülle başlayacağız dükkanın gelirine göre basit usülden çıkartılıp gerçek usüle geçeceğiz.Fakat zabıta sadece satış yapabilirsin diyor dükkan içinde.Dükkan içine araç sokamazsın diyor.Veya dükkanın önünde montaj yapacaksın diyor Smile Fakat burdaki bütün aksesuarcılar araçlarını içeriye alıp yapıyor.Diyelim yağmur yağdı veya 2 araç birden geldi dükkanın önünü kapatacak halleri yok ya saçma geldi bana Smile İçeri alıp montaj yaparsan ustalık belgesi lazımmış Smile Tabi ben dükkanı açacağım yinede.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6