Tofas Team

Tam Versiyon: Fanın kaç derecede açması iyi olur
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
SELAM ARKADAŞLAR.ARABAM 93 SLX.GEÇEN GÜN BİR BAKTIM HARARET 100 CİVARINDA.SAĞA ÇEKTİM BAKTIM FAN AÇMAMIŞ.FAN SİGORTASINI ELLEYİNCE FAN ÇALIŞTI.BİRAZ BEKLEDİM HARARET 90 ALTINA DÜŞÜNCE HAREKET ETTİM.BİR SÜRE SONRA HARARET TEKRAR YÜKSELDİ.TEKRAR SAĞA ÇEKİP SİGORTAYA DOKUNUNCA YİNE ÇALIŞTI SİGORTA KABLOSU AŞIRI ISINMIŞTI.FANIM 72 DE AÇIYOR.ACAB FAZLA ÇALIŞTIĞINDANMI ISINDI KABLOLAR.YAZIN 72 DE AÇMASI İYİ DİYE BİLİYORUM.YAZIN UZUN YOLA GİDİYORUM BAZEN ONUN İÇİN 72 DE AÇMASI İYİ OLMAZMI.KİMİSİ FANIN ÇOK ÇALŞIŞMASI İYİ DEĞİL DİYOR.YOKSA 87 DERECEDE AÇAN TERMOSTATMI TAKTIRSAM.SİZCE HANGİSİ İYİ OLUR.
BİRDE ACABA FAN NEDEN DURDU ACABA SİGORTA BAĞLANTIISIMI ERİDİ DAHA BAKTIRMADIM.EN KISA ZAMANDA OTO ELEKTRİKÇİME GİDECEM.ELEKTRİKÇİME TELEFON AÇIP SORDUM.GEL ONU ORJİNAL TERMOSTATLA DEĞİŞELİM DEDİ.YANİ 87 LİK TAKALIM DEDİ.YAZIN GEÇ AÇINCA HARARET ÇABUK YÜKSELMEZMİ.GÖRÜŞLERİNİZİ SUNARSANIZ SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
92lik taktir uzun yolda sıkıntı olmaz sık sık çalışmaz fan rahatlar benimkinde 92lik var kafam rahat uzun rampalarda 100 e kadar çıkıyor ama sıkıntı olmuyor bizim araçlarda 100 u rampalarda görmesi normal
tşk cevabın için kardeş.Bende öyle yapmayı düşünüyorum.Çünkü aracı park ettikten sonra bile fan baya bi çalışıyor ve yoruluyor.En kısa zamanda 92 lik taktıracam artık teşekkürler.
1 haftadır 70lik fan müşürü kullaniyordum fan hic susmuyor nerdeyse. Bugün 90lik taktim uzun yol yaptim rampalarda 100 e yaklasiyor ama 70likten daha iyi bence
Üye Tanıtım Bilgileri Bölümüne Gidip Bölgenizde Tanışma Konusu Açınız Konunuzu Kilitliyorum
Yönetici Notu: Konu Kilitlenmiştir