Tofas Team

Tam Versiyon: Arka Cam Kızağı Hk.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Öncelikle herkese selamlar iyi formlar arkadaşlar;

Sizlere sormak istediğim bir konu var. Sağ arka camın altındaki kızak çürümüş ve halat bağlantı yerinden kırıldı. Yeni kızak aldım ve değiştirdim ama bir müddet sonra yeni kızak camdan çıkıyor kızağı sıkıştırıp yeniden bağladım ama biraz zorlanınca gene çıkıyor. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim bana bir akıl verin. Şimdiden herkese teşekkürler.
yandan kaydırarak nasıl takacam kapının içi dar camın altından taktım ben
cama geçen kızak kısmını değiştirdim.

videonun 38 sn. sinde camın altında görülen kısmı
Kızağın içindeki lastiği çıkar içeri dayson sık camı öyle geçir üstüne 1 gün hiç elleme iyice kurusun bir daha çıkmaz
güzel fikir teşekkürler lastiğin olmaması sıkıntı olmaz sanırım.

dayson dediğin yapıştırıcı silikon sanırım.
Benimde bir ara arka camın birinde yoktu yapıştırmaydı dediğim gibi sonra yine çürüyüp kırılınca lastikli şekilde taktım sıkıntı olmadı olsaydı daysonu basacaktım hırdavatçılara gidip dayson silikon istiyorum dersen verirler zaten bolca sıkar yapıştırırsın
lastik olmaması camı kaldırırken kızak sanki biraz kızağı yukarı çıkarmak için dışa doğru çekiyor gibi o sorun olmaz sanırım.

valla esasen Mustafa hocam senden cevap bekliyordum beklediğim cevapta geldi. arkadaşlar kırılmasın ama senin tecrübelerine güvenim var. tekrardan teşekkürler.
Benim uc kapida silikonlu lastik curumus demir cikmis silikonlu basip cami kapatiyorum yukari dogru o sekikde kapali kaldimi yapisiyor .

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi