Tofas Team

Tam Versiyon: Ne Dersiniz ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba Barış

Oldukça Temiz görünüyor.
(26.04.2018, 16:29)efes_ yazdı: [ -> ]Merhaba Barış

Oldukça Temiz görünüyor.

Merhaba şahine talipler var satıp bunu mu alsam diye düşündüm ancak klimasının dijital oluşu beni ürkütüyor ikinci bir ford ****** vakası yaşamak istemiyorum.
91 model bir araç için fiyatı fazla gibi. Klima kompresörüne ve dijital km göstergesine özellikle dikkat etmek gerek arızalı olma ihtimali yüksektir tipo ve tempraların genel problemi dijital göstergeleridir.
Çocukluk hayalimdeki araba şahini almadan önce bundan bakıyordum,birtane buldum almaya niyetlenmiştim birader onlara binilmez tempralar yağ yakıyor dedi beni caydırdı sonra bana tempra motorlu bu şahini aldırdılar, aynı motor başımı kaşıya kaşıya şahins aldım ?
(26.04.2018, 16:47)Buraktugra yazdı: [ -> ]vallahi kardesim gir diyecem de biraz dijital gostergeli tempralardan uzak durun diyorlae. kullanmisligim yok ama arizasi biraz pahali oluyormus sanirim. simdi gidip gelip sende bozulmasin Allah korusun.

Tamirinin basit olduğunu duymuştum kapasitörler şişiyormuş eski zamanlar için geçerli tamirin pahalı olması durumu şuan teknoloji epey gelişti beni korkutan dijital klima paneli araç karbüratörlü zaten mpi motorda yok pek fazla elektronik sorunu olmaz diye tahmin ettim şahin s ve doğan serisi ile aynı motor zaten fiyat yüksek ancak bu temizlikte klimalı hidrolik direksiyon dört cam otomatik araç seçeneğide az.

(26.04.2018, 16:52)Cihan3506 yazdı: [ -> ]91 model bir araç için fiyatı fazla gibi. Klima kompresörüne ve dijital km göstergesine özellikle dikkat etmek gerek arızalı olma ihtimali yüksektir tipo ve tempraların genel problemi dijital göstergeleridir.

Dijital göstergeden korkum yok tamiri basit ancak dijital klima paneli konusunda tereddütlerim var aynı paralara doğan satıyorlar açıkça doğan almak pek mantıklı gelmiyor bana.