Tofas Team

Tam Versiyon: Silecek Birinci Kademe Sorun
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi benim silecek motoru ömrünü tamamlamış yeni silecek motoru aldım ama mako almadım cahilleğime geldi neyse götürdüm elektrikciye taktı ama silecek motoru 1. kademede çalışmıyor 2. ve 3. kademede sıkıntı yok adam dedi sen çalıştığına dua et felan diye ben tınlamadım fazla adamlar aynı zamanda parçada satıyo mako silecek motoruna 80 tl demişti ben 40 başka bi yerden aldım ama mako degil işte neyse adam zamanlayıcıyada baktı ama yok 1. kademede tık yok sorun nedir acaba ?
silecek kolundan olabilir
sileceği açtığın kolda sorun olabilir slecek zamanlayıcısında olabilir
zamanlayıcıya baktı ondan degıl dedıde acaba koldanmı :S
Kol Bozuk Big Grin

[Resim: vPAtM.png]
heheheheh hiç güleceğim yoktuu valla hangırdıdım bı an Big Grin kol bozuksa bu pahalı bişey degıldır dımıı ? degıstırenınız felan oldumu aranızda ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-tofas-sinyal-silecek-kolu-73364820/detay
60 tl flan doğan kolları çevirmeli olanlardan
benim kısalar yanmıyodu usta kol bozuk dedi yan sanayi 45 tl ama kabloları falan çok ince orjinal 55 tl ye aldım aralarında dağlar kadar fark var.yan sanayi olan kol tam oturmuyor orjinalicuk diye oturuyor...ben 10 tl için yan sanayi almadım...iki gün sonra elinde kalacak bi de onunla uğraş...orjinal orjinaldir unutma....
Aynı sorun bende de vardı , silecekler 1. kademede çalışmıyordu motora röle bağladık olmadı , zamanlayıcıyı değiştirdik olmadı daha sonra kolun bozuk olduğunu anladık.Koldan motora gelen şaseyi usta başka yerden aldı şu an çalışıyor ama farklı.Normalde 1. kademede 1 kez calışıp dururken bende 2 kez çalışıp duruyor ama hoşuma gitti.
Sayfalar: 1 2