Tofas Team

Tam Versiyon: benzin ibresi , mikser
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhabalar herkeze , geçen ctesi karburatör temizliği için 70 tl lik benzin aldık.Ama ibre çeyrek depo çizgisinin altında kaldı.Depomuz 50 litre.Bu normal bi durum mudur?
İkinci sorum kontak kapalıyken ibre en dipte duruyor normalde acaba benzin tam olarak bittiğinde de aynen o yatık duruma mı geliyor yoksa sıfırda mı kalıyor?
Başka bir konu ise yaprak mikser kullanıyoruz gaz karburatörü dolaşmadan direk yanma odasına gidiyor ve lpgde serilik sağlıyor .Peki benzinde kullanırken karbüratörün boyu mikserden dolayı uzayacağı için bu durum olumsuz bi durum yaratır mı?
şamandırada arıza vardır ya da göstergede veya pomapacı az basmıştır araba eğimli bir yerdedir
Normal yolda giderken de aynı şekilde.
mikser için performans kaybı değilde tepki kaybı olabilir arabada gaza bastıktan sonra hızlanma gibi
benim gösterge arızalı galiba benzin olsada çeyreğin çeyreğinde olmasada oralarda takılyor
gösterge oynama yapıyormuydu tümsekten geçerken flan
acaba benzınmı bıtıyor umut abı bence senın ayagında bır sorun var gaza fazlamı basıyon acep
Frown iki günde 70 tl lik benzin yediysek valla korktum kendimden
umut bey benim başıma söyle bi olay geldi. benim peder kendi arabasının deposunu hiç bi zaman yarıdan aşağıya düşürmez. benzin yarıya iner fuller. ben kendimi bildim bileli bu böyledir. zamanla şamandıra hiç aşağıya inmediği için orta ve yukarısı aşınmış. arabada benzin olmasa bile şamandıra ortada takılıyordu. yolda kalınca farkettim Big Grin aynı durum sizdede tam tersi olmuş olabilir. az benzinle bine bine şamandıranın alt tarafı aşınmış be şamandıra takılıyor olabilir.
Kendi görüşüm muhtemelen şamandıranda bir sıkıntı var. benzin fiyatını göz önünde bulundurursak çeyrek depo altında kalması normal Smile bence bi şamandıra temizliği yap derim sonrada düz zeminde bak benzinin ne kadar olduğuna. Sonuçta nede olsa tofaş yakıyo.
Bu şamandırayı nasıl sökücem bilgi verebilir misiniz?
daha önce hiç sökmedim ama sol üstteki paçayı sökeceksin ama depoyu komple çıkarmadan sökebilir misin bilmiyorum çünkü aşağıya doğru uzunca bi parça
Sayfalar: 1 2