Tofas Team

Tam Versiyon: Yeni cms40 jant yardımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
ooo iyi olmuş birazda basarsan tam olur...
hmm güzel durmuş ama cms 40 bir türlü ısınamıyorum bu arada senn jantlara pasta cila atsan hem biraz parlar hem çizikler azalır rengi kendine gelir.
Kac yanak bu lastik sırıtıyorr
(10.02.2012, 21:33)bykartalcı yazdı: [ -> ]Kac yanak bu lastik sırıtıyorr

tam bilmiyorum 1 haftadır arabaya işlerimden doyalı yaklaşamadım yarın komple bi temizlik yapıcam o sırada bakarım
h.o allah kazadan beladan korusun ali abi bibiz balmadık söyle cms40 Smile ciziklere zıpra boya kardesim yapcak bisi yok Smile
Paralı bulacan ya bana yüz liraya.Onu bekliyorumSmile
ben karısmam pajurdan sözün var abi Smile abi bana acil ulasman lazım
boya sökücü jel var. onunla komple eski boyayı kaldır. jantlar çıplak metal haline geliyor.sonra göbek ve kol kısımlarında ezik ve çukkurluk olan yerleri macunla kapatıyorsun.güzelbir zımpara çizik bırakmayacak kadar ince.ve bire bir jantın kendi renk boyasını 400ml tüpe bastırıyorsun ve akıntı yapmayacak şekilde 2-3 defa olmak şartıyla kuruma aralıklarıyla atıyorsun.bir defada kapatmaya çalışırsan akar.boya işlemi bittikten sonra bi tornacıya gidip jantın iç ofsetten başlayıp çemberin dışına doğru 0.5 milim aldırıyorsun 4 ünüde son işlem komple trimetal vernik atıyorsun.sıfır jantların hayırlı olsun.bu arada işleme başlamadan jantların eğrilik ve balansına mutlaka baktır.sonradan sıkıntı çıkmasın.syg.
0.5 mm aldırma neden.?
1 mm daha az .hem sıfır halindeki parlaklığı verecektir hemde kenar kısımdaki ufak tefek pürüz ve yaralanmaları temizleyecektir.aliminyum kararma yapacağı için verniklenmeside en sağlıklı çözümdür.
Sayfalar: 1 2 3