Tofas Team

Tam Versiyon: Çürükler :(((
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
ÇÜRÜKLER KAÇA PATLAR 
[Resim: IMG_20180411_WA0005.jpg]

[Resim: IMG_20180411_WA0006.jpg]
bügün sordum DİĞER KAPIDA AYNI ŞEKİLDE 1000 TL FİYAT ÇEKTİLER

NORMALMİ PEKi.
istanbulda kapı bağlantı ve ön cam direği sağ ve sol taraf için 1000 TL çekerler. ama Anadolu da daha ucuz oluyormuş diyorlar.

YEDEK PARÇA FİYATI: ön kapı bağlantı direkleri İÇ ve DIŞ sacdan olşuyor. bn aldığımda sağ ve sol 100 TL civarıydı. ön cam direği ise iç içe geçmiş 5 sacdan oluşuyor. yani 10 para sac alıyorsun. direkler sağ ve sol 100 TL civarıydı. kapı menteşeleri sorunluysa eğer tanesi 25 TL yan sanayi.

NOT: ön kapı bağlantı direklerinde kablo tesisatını geçireceğin delik olmayabiliyor. o yüzden alacağın malzemeye dikkat et ok :ok
Zimpara macun boye kendin yapabilirsin cokta zor biryer deyil asagisi kusabilir belki ama yukariya bise olmaz arka taraftanda zimparalar daysonu basarsan su ile temasi kalmaz asagisi kussada emin ol simdiki goruntu kadar olmaz matkabin ucuna ince tas tak 2 dk da tertemiz eder orayi sprey veya rutus fircayurla boyarsinrutusla boyarsan bur kac kat at kalin olsun tekrar zimpara yaparsun veya selozik tinerle silerek inceltirsin kuruduktan birkac gun sonra pruz kalmaz pasta cilada olabilir cok para istiyolar kaportacilar onlar direk kesip deisecekler buyuk ihtimal
Oyle basit orasi ama emin ol camurluk sokuksun assagisida curuk cikacaktir. Gecici olarak arkadasin dedigi gibi zimpara boya yap.ben bugun torpidoyu soktum koseler curumus distan bise gozukmuyor.babmi ikna edebilirsem yaz sonu komple revizyon yapmayi planliyorum.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İŞİMDEN DOLAYI FAZLA VAKTİM OLMUYOR

AY SONU GÖTÜRCEM ARTIK 

KAPORTACIYLA ANLAŞIRSAK YAPTIRCAM
peki şimdi bazı çürüklere kaynak yapıp üstüne silikon çekiyorlar bu kesin çözüm oluyormu o bölüm için yoksa içten içten çürümeye devam edermi??