Tofas Team

Tam Versiyon: gösterge değişimi (devirsiz devirli)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
@finder Sitede örnekleri vardı ama arayıp bulmak lazım o zor iş sen evde kendin 12v vererek test edebilirsin
eyvallah ustam. pc powerıyla denedim şimdi. devir saatinin köşesindeki diğerleriyle yanmıyor. ama sadece ona elektrik verince hararetin ordakiyle beraber yanıyor. odadaki ışıkta yeterli aydınlatma var. gece arabada daha iyi olacağa benziyor. kanalları bi yoklasam iyi olacak. bir de bu lambaları taktığımız siyah soketleri parçacıdan bulabilir sanırım değil mi ustam. dişleri düzleşmiş ve çok rahat girip çıkıyor. teşekkürler tekrardan.
@finder Yanmayanları ters çevir ledin artı eksi yönü tutmamıştır bu arada duyları bulmak biraz zor ama yine de parçacıya sormak lazım
eyvallah ustam sağolasın. gerçi eski gostergedekileri de çıkarıp kullanabilirim sanırım. hepsini yenileyeyim iyi olur diye düşünmüştüm.
bu parça göstergenin içindeymiş. açınca düştü. nerden düştüğü hakkında  bilgisi olan var mı arkadaşlar. bir de bu gösterge 10 km fazla gösteriyormuş sanırım. bunun çaresi var mıdır.
[Resim: IMG_20130104_235934.jpg]

[Resim: IMG_20130104_235945.jpg]
(28.04.2018, 17:05)finder yazdı: [ -> ]bu parça göstergenin içindeymiş. açınca düştü. nerden düştüğü hakkında  bilgisi olan var mı arkadaşlar. bir de bu gösterge 10 km fazla gösteriyormuş sanırım. bunun çaresi var mıdır.
[Resim: IMG_20130104_235934.jpg][Resim: IMG_20130104_235945.jpg]



bu nedir bende anlamadım nerden cıktı bu parça? arabadan cıkarttıgın göstergenin kilometresi aynı ise doğru gösteriyor ise onu takablirsin değişim yaptıgın göstergeye.
@txs16 eyvallah ustam, onu da araştırdım, çıkarıldığı arabaya 6 kol takıldı.onun farkı olabilir. ayrıca benim arabada kendi göstergemde denedim. yandex navigasyon ile, 10 km eksik gösteriyor. bende 13 jant var. ben 60 la gidiyorum. navigasyon 70 km gösteriyor. radarda büyük sıkıntı olur valla. ıspatlayamayız da.. o parçayı araştırdım bi kaynak bulamadım. eski göstergeyi çıkarınca karşılaştıracağım. bu devirli göstergede ışık ayarı potu var. resmen çamur bağlamış. alkol ile temizledim o pot artık çalışıyor Smile montajdan sonra paylaşırım. teşekkür ederim.
(01.05.2018, 00:41)finder yazdı: [ -> ]@txs16 eyvallah ustam, onu da araştırdım, çıkarıldığı arabaya 6 kol takıldı.onun farkı olabilir. ayrıca benim arabada kendi göstergemde denedim. yandex navigasyon ile, 10 km eksik gösteriyor. bende 13 jant var. ben 60 la gidiyorum. navigasyon 70 km gösteriyor. radarda büyük sıkıntı olur valla. ıspatlayamayız da.. o parçayı araştırdım bi kaynak bulamadım. eski göstergeyi çıkarınca karşılaştıracağım. bu devirli göstergede ışık ayarı potu var. resmen çamur bağlamış. alkol ile temizledim o pot artık çalışıyor Smile montajdan sonra paylaşırım. teşekkür ederim.

hayrlısı olsun bakalım hadi inşallah :ok :ok :ok
hazırlıklar başlasın.  Smile 
[Resim: WP_20180505_001_1.jpg]
ustam hem cam hem dış gri çerçeve ayrı çıkıyor. ama inan o göstergeyi bilmiyorum. ilk kez parçaladığım malzeme ne olursa olsun. ilk şunu derim. bunu birisi taktı. tersten gidip sökerim Smile şimdi de aynı şey geçerli. 
ama sıkıntım şu; devir saatini ve bobin arasındaki bağlantı nasıl olacak. pabuçladım hazır bekliyor. tarif gelir gelmez hattı çekip toplayayım diyorum kısmetse. bu bağlantıyı nasıl yapacağım konusunda yardım bekler bu kardeşiniz  Huh
[Resim: WP_20180505_004_1.jpg]

unutmadan, son fotodaki somuna sarılmış tel şaseymiş sanırım. oraya şase verilmesi gerekiyormuş. onu alırız ama devir saati bacağı ve bobin bacağı hakkında  yardım bekliyorum.

arkadaşlar hepsi tamam gibi. ama bu göstergede sadece uzun far ikazı mı var. kısa far göstergesi yok sanırım.. sol tarafta sadece dörtlü ve uzun far ışığı var.
Sayfalar: 1 2 3 4