Tofas Team

Tam Versiyon: Çukura girdik araba kafayı yedi Acil Yardım Edin
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamın aleyküm aibler arkadaşlar bugün rampa aşağı hızım vardı çukuru son anda gördüm karşıdan araba geliyodu kaçamadım girdim bi anda hararet full oldu gösterge dibe fırladı teyip kapandı 1 dk sonra düzeldi. Şu an farkettim debriyajdan ayağını çekince hararet bı tık yükseliyo farlar bi tık kısılıyo ve debriyajın altına ayağımı koyup pedalı geri çekince araba stop ediyo marş basmıyor debriyaja basınca kontak tık sesi geliyor. Farkettim de aküden çıkan kablo alttan dolaşıp kartel ile kartel koruma demiri arasına sıkışmış acaba çukura girince o mu pres gibi ezildi ki ne olur bi yardım edin sıkıntı ne şimdi kaça çıkar Allah'ınızı severseniz yardım edin Confused Confused

Yokmu bi yardım edicek kimse Anlamadım
Kutup başlarını kontrol ettin mi gevşemiş olabilir birde dediğin kabloya bak onun dışında şasi kablonda sıkıntı olabilir.
(08.04.2018, 20:59)Towarscke yazdı: [ -> ]Kutup başlarını kontrol ettin mi gevşemiş olabilir birde dediğin kabloya bak onun dışında şasi kablonda sıkıntı olabilir.

Kutup başlarını kontrol ettim sıkıntı yok. Şase kablosu nerde onu bilmiyorum da debriyajla ne alakası olabilir ki Blush

Yok mu kimse Angry
Düğme panelinin arkasında şase kabloları. Demir panele somun ile tutturulmuş göstergelerin şasesi de oraya bağlı.
(08.04.2018, 23:25)thetimesoftr yazdı: [ -> ]Düğme panelinin arkasında şase kabloları. Demir panele somun ile tutturulmuş göstergelerin şasesi de oraya bağlı.

düğme panelinin arkasında derken? Aracım yüksek torpido yalnız. Torpidodaki düğmelerden mi bahsediyorsun?
Modele bakmamıştım hocam kusura bakmayın yüksek torpido hakkında bilgim yok ama eski torpidolarda sizde sol cepliğin olduğu yeri sökünce arkasında bi somunlu çıkıntı var 2kablo şaseye ordan bağlanıyor. Sizde de öyle olabilir göstergenin şasesi diğer torpidolarda bu şekilde bağlı.
(09.04.2018, 03:45)thetimesoftr yazdı: [ -> ]Modele bakmamıştım hocam kusura bakmayın yüksek torpido hakkında bilgim yok ama eski torpidolarda sizde sol cepliğin olduğu yeri sökünce arkasında bi somunlu çıkıntı var 2kablo şaseye ordan bağlanıyor. Sizde de öyle olabilir göstergenin şasesi diğer torpidolarda bu şekilde bağlı.

O soldaki cepliği söktüm de göremedim şasi kablosu filam Blush
Hallettim arkadaşlar bi elektrikci arkadaşım baktı kupa şase kablosu kopmuş dedi aküden kupaya kalın bi kablo çekti halloldu?
(09.04.2018, 12:42)qarabasan yazdı: [ -> ]Hallettim arkadaşlar bi elektrikci arkadaşım baktı kupa şase kablosu kopmuş dedi aküden kupaya kalın bi kablo çekti halloldu?

Sorun Çözüldüğüne göre KONU KİLİT :bye