Tofas Team

Tam Versiyon: Far, Silecek kontrol kolu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar. Öğrenmek istediğim bir şey var. Tofaşlara diğer markaların kollarını uydurabilir miyiz? Olmazsa eğer verdiğim linkteki çevirmeli kol benim 91 model şahine olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

https://www.parlakoto.com/tr/anahtar-kontak/far-sinyal-silecek-kolu/inwells-maxtel-far-sinyal-silecek-kolu/inwells-037004-fiat-dogan-slx-cevirmeli-sinyal-kolu.html


[Resim: kol.jpg]
Bu yüksek göğüs slx lere ait soketleri şahini tutmaz elektrikci soketleri şahine uyarlamaya da güzel para ister ben 131 in silecek aksamını yenisi olmadığı için motor dahil komple slx ile değiştirdim onun soketlerini uyarlamaya bile 30 lira aldı altı üstü 4 soket hatırladığım kadarıyla ve senin bu kolda onlarca soket var neden böyle bi arayış içindesiniz bilmiyorum birde illa bunu takmak istiyorsanız kesinlikle yan sanayiisinden uzak durun korna bakırları ve diğer yönlendirme bakırları çatır çatır kırılıyor bikaç hafta belki gün içinde asla yan sanayisine bakmayın gidin çıkma alın zaten bu ilandakinin fiyatı orjinal çıkmanın bile yarısı başka arabanınkine gelince bunu farklı araçtan takınca ne değişecek ne geçicek elinize önce göğüse iç trime direksiyona vs yoğunlaşın ki en son dokunuş bu kaldığında bulunur bunada başka bi çare
malesef olmaz ama eski sistemlerde parkların farların dügmeleri buna uyarlanması gerekiyor aslında çok güzel olur ama ugraşmak lazım elektrik bilgin varsa rahat halledersin direksiyonda eski sistem heralde slx çevirirsen daha bir düzgün durar aracın.
(06.03.2018, 13:32)exsantric yazdı: [ -> ]malesef olmaz ama eski sistemlerde parkların farların dügmeleri buna uyarlanması gerekiyor aslında çok güzel olur ama ugraşmak lazım elektrik bilgin varsa rahat halledersin direksiyonda eski sistem heralde slx çevirirsen daha bir düzgün durar aracın.

Direksiyon da eski sistem derken neyden kastettin? Bugün parçacıya gittim kolu incelemek için aracım öğrendikten sonra bi dövmedikleri kaldı. olmaz diyip kestirip attılar. Bu çevirmeli kolu alsam direksiyon miline geçermi? Geçmez ise bahsettiğin eski sistemden dolayı mı geçmez? Son olarak mile geçtiği taktirde olmaz dedikleri şey elektrik bağlantıları? Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirm.
Olmayan bişey yok kablolarının uyarlanması gerekiyor alır taktırırsın elektrikçiyle konuşmalısın ne tarafta oturuyorsun ?
Herkes sert bir şekilde tepki veriyor imkansız gibi bende dedim heralde mile geçmiyor. Elim yatkın sayılır ben uğraşmayı düşünüyorum birde usta parası vermek istemiyorum ama fikir alışverişi bile faydalı olur. Mithatpaşa'da oturuyorum.